Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer ciudat pentru Hamroun. Cu cine a semnat fostul mijlocaş al FCSB-ului. Va fi coleg cu un român

Transfer ciudat pentru Hamroun. Cu cine a semnat fostul mijlocaş al FCSB-ului. Va fi coleg cu un român

Campionate

Comentarii

Jugurtha Hamroun a fost cedat de Al Sadd sub formă de împrumut la Al Kharaitiyat, o echipă care anul trecut s-a luptat pentru salvarea de la retrogradare şi care acum are un început dezastruos de campionat.

Ajuns la 29 de ani, fostul mijlocaş al FCSB-ului a fost anunţat de antrenor că nu mai face parte din planurile sale. Drept urmare, Al Sadd l-a împrumutat la Al Kharaitiyat, ocupanta ultimului loc în campionatul din Qatar, cu 0 puncte în 3 etape, niciun gol marcat şi 8 primite. Aici, va fi coleg cu Valentin Lazăr, care a semnat în această vară cu Al Kharaitiyat.

Nassif Al Bayawi, antrenorul lui Al Kharaitiyat, este de părere că este o mutare bună pentru echipă: ”Mijlocaşul Jugurtha Hamroun, care a jucat pentru Al Sadd, a venit la noi şi credem că va aduce un plusvaloare echipei”.

Potrivit dzfoot.com, Hamroun a fost om de bază la Al Sadd, însă a fost trecut pe bancă după ce a fost transferat Akram Afif, internaţional qatarez. În vârstă de 21 de ani, Akram Afif a primit foarte multe şanse, pentru a-şi putea dezvolta calităţile, în condiţiile în care Qatar vrea să-şi formeze o echipă competitivă pentru Cupa Mondială din 2022, pe care o va găzdui.



Hamroun mai are contract un an şi jumătate cu Al Sadd, echipă care a plătit două milioane de euro pentru transferul algerianului de la FCSB.

Afla mai multe despre: jugurtha hamrounal saddal kharaitiyatqatar 

viewscnt
Articole similare