Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer colosal făcut de Dinamo. Spaniolii l-au adus în Ştefan cel Mare pe Diego Capel, fostul star de la Sevilla

Transfer colosal făcut de Dinamo. Spaniolii l-au adus în Ştefan cel Mare pe Diego Capel, fostul star de la Sevilla

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a făcut cel mai tare transfer al perioadei de mercato. Roş-albii l-au convins să vină să joace în Ştefan cel Mare pe fostul puşti minune al fotbalului spaniol, Diego Capel (32 de ani).

Conform prosport.ro, Diego Capel se află deja de câteva zile în Capitală şi a semnat cu Dinamo un contract valabil pentru următoarele două sezoane. Spaniolul vine în Ştefan cel Mare din postura de jucător liber de contract, după ce ultima dată a evoluat în Malta, la Birkirkara. De-a lungul carierei, Capel a avut oferte de la Liverpool, în 2013 şi de la Real Madrid, în 2008, atunci când „galacticii” căutau un înlocuitor pentru Robinho.

Diego Capel s-a consacrat la Sevilla, club pentru care a evoluat în perioada 2004 - 2011. Cu formaţia andaluză, mijlocaşul ofensiv şi-a trecut în palmares o Cupă a Spaniei, o Supercupă a Spaniei şi două Cupe UEFA. Spaniolul a fost transferat apoi la Sporting Lisabona, iar în 2015 a fost cumpărat de Genoa.

Capel a trecut şi pe la Anderlecht, în 2016, dar după ce nu a convins în fotbalul belgian, acesta s-a întors la doi ani distanţă în Spania, acolo unde a jucat pentru Extremadura. În perioada ianuarie 2020 - iulie 2020, Diego Capel a fost fotbalistul maltezilor de la Birkirkara.

  • Diego Capel este cotat acum de site-ul transfermarkt.com la suma de 325 de mii de euro
  • spaniolul are două selecţii şi niciun gol la echipa naţională de seniori
  • în Malta, Capel a jucat doar 40 de minute, perioadă în care a marcat un gol
 

Afla mai multe despre: diego capel dinamo 

viewscnt
Articole similare