Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de amploare pentru titularul României. Când este anunţată mutarea. ”Îmi e frică, dar eu sper să plece după ce devenim campioni”

Transfer de amploare pentru titularul României. Când este anunţată mutarea. ”Îmi e frică, dar eu sper să plece după ce devenim campioni”

Echipa națională

Comentarii

Unul dintre cei mai importanţi tricolori poate prinde transferul carierei chiar în pauza de iarnă. Anunţul a fost făcut după calificarea României la EURO 2024.

Horaţiu Moldovan a fost portarul României în calificările pentru Campionatul European din 2024, acolo unde tricolorii au obţinut deja biletele.

Iar această veste vine cum nu se poate mai bine pentru titularul dintre buturi. Mai exact, Moldovan ar putea pleca de la Rapid chiar în pauza de iarnă.

Veste uriaşă pentru titularul României

Victor Angelescu a făcut anunţul conform căruia portarul de 25 de ani are o clauză de reziliere pe care echipele din străinătate o pot plăti fără mari dificultăţi.

Dar acţionarul minoritar al clubului giuleştean speră ca Moldovan să rămână la Rapid până în vară şi să plece abia după ce va fi câştigat campionatul cu formaţia de lângă Podul Grant.

”Da, aşa este (n.r. dacă ar putea Rapid să primească o ofertă de nerefuzat). E singurul despre care putem spune că avem o frică să îl pierdem în iarnă. Dar eu sper să nu şi să plece după ce devenim campioni.

Are o clauză de reziliere şi nu vreau să zic mai mult că mi-e frică. Dacă îi va fi plătită şi va vrea să plece va trebui să îl lăsăm. 

Dar cred că este singurul dintre titulari în afara de Borza, care are o clauză mult mai mare, la care mi-e frică că s-ar putea să plece în iarnă.

Aş vrea să plece, dar după ce luăm titlul sau cupa şi ne realizăm obiectivele în acest sezon. E o clauză pe care cei de afară ar putea să o plătească. 

Contractul e prelungit, dar clauza de reziliere e clauză de reziliere. Adică nu contează că noi avem contract cu el pe o perioadă mai lungă”, a declarat Angelescu, potrivit Fanatik.

Horaţiu Moldovan a adunat opt prezenţe în tricoul primei reprezentative a României. Contractul său cu Rapid se întinde până în vara lui 2025.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalahoratiu moldovanrapid 

viewscnt
Articole similare