Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de Champions League pentru Băluţă! Căpitanul Ştiinţei va juca pentru o echipă din Cehia

Transfer de Champions League pentru Băluţă! Căpitanul Ştiinţei va juca pentru o echipă din Cehiagalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

După 10 zile de negocieri intense, clubul Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu formaţia Slavia Praga pentru transferul definitiv al căpitanului Alexandru Băluţă.

”Alex, îţi mulţumim pentru tot ceea ce ai realizat la Ştiinţa, îţi dorim mult succes şi să fii un ambasador al Universităţii Craiova în Europa”, scrie site-ul oficial al clubului.

Alexandru Băluţă, unul dintre cei mai vechi jucători din lotul echipei fanion a Olteniei, a îmbrăcat sfântul tricou alb-albastru în 141 de meciuri, reuşind să marcheze 28 de goluri şi să ofere 16 pase decisive. A bifat, în total, 10.314 minute, fiind pilonul echipei şi unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti ai tribunelor din ”#VulcanulDePeOblemenco”.

De asemenea, Alex a devenit şi unul dintre jucătorii de bază ai echipei Naţional de fotbal a României.

Format la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“, în fotbalul mare a debutat la Chindia Târgovişte, grupare pentru care a evoluat în 44 de meciuri marcând de 14 ori. În 2013 a semnat cu Viitorul Constanţa. Are şase selecţii la reprezentativa U17 a României, pentru care a marcat trei goluri. A debutat la echipa de tineret a ţării pe 10 septembrie 2013, în meciul cu Muntenegru din campania de calificare la Campionatul European. A revenit în Bănie în iunie 2014.

Afla mai multe despre: băluţăchampions league 

viewscnt
Articole similare