Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de Champions League pentru Farul! Liverpool şi Arsenal l-au vrut, dar Porto le-a cerut 15 milioane de euro

Transfer de Champions League pentru Farul! Liverpool şi Arsenal l-au vrut, dar Porto le-a cerut 15 milioane de euro

Fotbal

Comentarii

Cu gândul la meciurile din Liga Campionilor, Gică Hagi transferă pe bandă rulantă!

”Regele” a recunoscut că vrea să-şi formeze două loturi în acest sezon, cu care să lupte atât pentru titlu, cât şi pentru Cupa României.

Din acest sezon, câştigătoarea Cupei României merge în preliminariile Europa League, nu Conference League, cum se obişnuia până acum.

În consecinţă, competiţia a devenit mult mai atractivă pentru cluburile din Superligă.

Gică Hagi vrea un fost căpitan al naţionalei Portugaliei

Potrivit informaţiilor oferite de playsport.ro, Farul Constanţa a ajuns la o înţelegere cu fundaşul central portughez Diogo Queiros (25 de ani), cel care până de curând a evoluat în prima ligă din Portugalia, la Famalicao.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lu Queiros, conform transfermarkt.de.

Presa din Portugalia anunţă că fotbalistul şi-a reziliat, deja, contractul cu Famalicao şi se află în România.

Diogo Queiros este un fotbalist extrem de interesant. A fost căpitan al naţionalelor de juniori şi tineret ale Portugaliei şi se anunţa drept unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători din lume.

Din păcate pentru el, nu şi-a atins niciodată potenţialul anunţat de către specialişti. Queiros este un produs al şcolii de fotbal de la Leixoes, însă la 11 ani a făcut trecerea la FC Porto.

  • După nouă ani la Porto, Queiros a fost împrumutat la Mouscron, unde avea să bifeze 19 meciuri în prima ligă a Belgiei, cu un gol şi o pasă decisivă.

În octombrie 2020, Diogo Quieros a fost cedat definitiv de către FC Porto la Famalicao, liber de contract. De asemenea, în perioada august 2021 - ianuarie 2022 a fost trimis sub formă de împrumut la Real Valladolid.

În ultimul sezon, fundaşul a bifat un sigur meci în campionat pentru Famalicao, într-un duel cu Vitoria Guimaraes, când a intrat pe finalul jocului.

  • Diogo Queiros a adunat peste 50 de selecţii în naţionalele U15, U16, U17, U19, U20 şi U21 ale Portugaliei.

Liverpool, Arsenal şi Tottenham l-au vrut

În 2018, pe vremea când era considerat un viitor star al fotbalului mondial, Diogo Queiros a fost impresariat de către Jorge Mendes şi a fost foarte aproape de a prinde transferul în Premier League: Liverpool, Arsenal, şi Tottenham l-au dorit, dar FC Porto a cerut undeva la 15 milioane de euro în schimbul său.

Fără debut la prima echipă a celor de la Porto, formaţiile britanice au refuzat să-şi asume acest risc, deoarece suma nu era deloc una de neglijat.

Rămâne de văzut dacă Gică Hagi va reuşi să-l readucă pe Diogo Queiros în prim-planul fotbalului mondial, aşa cum se preconiza în urmă cu cinci-şase sezoane.

Diogo Queiros devine al şaptea transfer realizat de Farul în această vară, după Rivaldinho, Carnat, Dussaut, Borgnino, Vînă, Vianna şi Bassong.

Afla mai multe despre: diogo queirosportogica hagi 

viewscnt
Articole similare