Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de Liga Campionilor pentru Răzvan Lucescu. PAOK negociază pentru un star din campionatul Belgiei

Transfer de Liga Campionilor pentru Răzvan Lucescu. PAOK negociază pentru un star din campionatul Belgiei
Comentarii

Performanţa istorică reuşită de PAOK în sezonul recent încheiat din campionatul Greciei l-a convins pe miliardarul Ivan Savvidis să bage bani grei la echipă. Campioana elenă negociază acum cu un nume greu din campionatul Belgiei.

Răzvan Lucescu mizează pe omogenitate în sezonul următor şi a reuşit să le prelungească contractele celor mai importanţi jucători. Tehnicianul a cerut însă şi câteva întăriri, iar conducerea s-a conformat imediat. Potrivit presei elene, principala ţintă a lui PAOK este în acest moment Marvelous Nakamba, un mijlocaş defensiv de 25 de ani, legitimat la FC Brugge.

Nakamba este considerat unul dintre cei mai valoroşi jucători din campionatul Belgiei, fiind cotat la 9 milioane de euro. El a fost transferat de Brugge în urmă cu doi ani, de la Vitesse Arnhem, iar în acest timp cota lui s-a triplat. În cei doi ani petrecuţi la Brugge, Nakamba a jucat 67 de meciuri în toate competiţiile.

Sub comanda lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic s-a încoronat pentru a treia oară în istorie campioana Belgiei, la 34 de ani distanţă de ultimul astfel de succes. Echipa a scris istorie, fiind pentru prima oară când vulturii au terminat neînvinşi în campionat. De asemenea, PAOK a câştigat Cupa Greciei şi şi-a trecut în palmares primul event din istorie.

PAOK atacă o calificare în premieră în grupele UEFA Champions League. Va intra în preliminarii pe ruta campioanelor, în turul al treilea. 

Afla mai multe despre: paok salonictransferuefa champions leaguerazvan lucescu 

viewscnt
Articole similare