Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de marcă pentru CFR! Ardelenii au adus un portar care a jucat pentru Real Madrid în 2013 şi are Liga Campionilor în palmares

Transfer de marcă pentru CFR! Ardelenii au adus un portar care a jucat pentru Real Madrid în 2013 şi are Liga Campionilor în palmaresgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Transfer spectaculos reuşit astăzi de CFR Cluj, care l-a prezentat oficial pe portarul Jesus Fernandez Collado (30 de ani), care s-a aflat trei sezoane în lotul Realului, între 2011 şi 2014.

Collado a apărat poarta echipei mari a Realului în două rânduri, ultima dată în 2013, în etapa 38 (ultima) din La Liga, când a fost integralist într-o victorie cu Osasuna, scor 4-2.

Portarul de 30 de ani a fost însă a treia opţiune pentru poarta Realului în aceas perioadă, după titularul Iker Casillas şi, după caz, Antonio Adan sau Diego Lopez.

În 2014, portarul spaniol s-a aflat în lotul lui Real Madrid care a cucerit Liga Campionilor şi Cupa Spaniei, iar în 2012, a câştigat Supercupa Spaniei, tot cu echipa madrilenă. După experienţa Real Madrid, Jesus a mai evoluat la Levante, Granada, Cadiz, iar ultima dată a jucat pentru CyD Leonesa.

Tot astăzi a apărut informaţia că gruparea ardeleană negociază pentru aducerea unui alt fost jucător de la Real Madrid, Julio Baptista.

Afla mai multe despre: colladotransfercfr cluj 

viewscnt
Articole similare