Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de marcă pentru FC Voluntari. Un jucător cu 13 meciuri în grupele Ligii Campionilor se alătură formaţiei antrenate de Mihai Teja

Transfer de marcă pentru FC Voluntari. Un jucător cu 13 meciuri în grupele Ligii Campionilor se alătură formaţiei antrenate de Mihai Teja

Fotbal

Comentarii

FC Voluntari l-a transferat pe mijlocaşul olandez Lorenzo Leroy Ebecilio (29 de ani), ce a evoluat ultima dată în Japonia, la Jubilo Iwata. Acesta a semnat pentru un sezon, cu opţiune de prelungire.

Lorenzo Ebecilio a fost unul dintre cei mai talentaţi jucători olandezi ai generaţiei sale. Crescut la academia celor de la Ajax Amsterdam, fotbalistul cu origini surinameze, cu meciuri la naţionalele U17, U19, U20 şi U21 ale Olandei, a ales în 2013, la 22 de ani, să se transfere la Metalurg Doneţk. Din acel moment, Ebecilio a mai evoluat la FC Qabala (Azerbaijan), Mordovia şi Anji (Rusia), APOEL Nicosia (Cipru), Steaua Roşie Belgrad (Serbia) şi Jubilo Iwata (Japonia).

Lorenzo Ebecilio a strâns:

  • 52 de meciuri, 11 goluri şi 6 pase de gol pentru Ajax
  • 50 de meciuri, 10 goluri şi 8 pase de gol pentru APOEL
  • 43 de meciuri, 3 goluri şi 5 pase de gol pentru Anji
  • 30 de meciuri, 3 goluri şi 9 pase de gol pentru Steaua Roşie.

În plus, are 13 partide în grupele Ligii Campionilor, unde bifat două pase de gol: 5 pentru Ajax (pasă în 4-0 cu Dinamo Zagreb), 4 pentru APOEL Nicosia şi 4 pentru Steaua Roşie Belgrad (pasă în 1-6 cu PSG).

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare