Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de senzaţie! AC Milan l-a luat pe jucătorul dorit de Real Madrid şi Barcelona. Cât vor plăti "diavolii"

Transfer de senzaţie! AC Milan l-a luat pe jucătorul dorit de Real Madrid şi Barcelona. Cât vor plăti "diavolii"

AC Milan

Comentarii

AC Milan a reuşit un transfer de senzaţie! Clubul rossonero s-a înţeles cu spaniolul Dani Olmo (21 de ani), potrivit presei din Italia.

Vestea transferului vine ca un şoc în fotbalul european, din moment ce numele lui Dani Olmo a fost legat de cluburi uriaşe, care joacă an de an în UEFA Champions League. Cu toate acestea, se pare că Olmo, care este văzut ca cel mai promiţător fotbalist spaniol din ultimii ani, a ales să evolueze în tricoul rossonero.

Potrivit presei din Italia, Milan plăteşte acum 20 de milioane pentru fotbalistul lui Dinamo Zagreb, urmând ca alte 10 milioane de euro să fie încasate de croaţi la o dată ulterioară. Nu este însă pus la punct momentul în care va ajunge Olmo la Milano. Este posibil ca acesta să mai joace încă şase luni la Zagreb. 

  • 35 de milioane de euro este cota lui Dani Olmo, potrivit transfermarkt.com
  • 34 de goluri şi 28 de assist-uri a reuşit spaniolul în 124 de meciuri pentru Dinamo Zagreb 
  • O selecţie şi un gol are în prima reprezentativă a Spaniei. Pentru naţionala de tineret, Olmo a jucat de 14 ori şi a marcat şase goluri 

AC Milan îl transferă pe Dani Olmo, jucătorul dorit de Real şi Barca

Dani Olmo a fost crescut în celebra academie "La Masia" a celor de la FC Barcelona. El a plecat, în cele din urmă, în anul 2014, în Croaţia, la Dinamo Zagreb, fără ca Barcelona să încaseze vreun ban pentru el. Din 2015, mijlocaşul ofensiv face furori în Croaţia, iar Barcelona îl monitorizează intens, dar nu este singurul club. 

Real Madrid îl are în radar pe Olmo, iar la Atletico Madrid este dorit cu insistenţă de Diego Simeone, care este un mare fan al lui. Totuşi, suma de 30 de milioane a fost considerată prea mare de oficialii lui Atletico atunci când s-a pus problema unui transfer.

În cazul în care transferul său la Milan se va oficializa, Dani Olmo devine cel mai scump jucător din istoria campionatului croat. 

Afla mai multe despre: dani olmoac milantransfer ac milan 

viewscnt
Articole similare