Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de senzaţie în Italia. Valentin Mihăilă este aproape de o mutare la Napoli. Giovanni Becali confirmă transferul din Serie A

Transfer de senzaţie în Italia. Valentin Mihăilă este aproape de o mutare la Napoli. Giovanni Becali confirmă transferul din Serie A

Serie A

Comentarii

Valentin Mihăilă s-a trasferat în octombrie la Parma, iar în urma prestaţiilor bune din acest an, mijlocaşul a ajuns deja în vizorul altor echipe puternice din Serie A, printre care şi Napoli.

Valentin Mihăilă are 21 de ani şi începe să se acomodeze în Italia. Mijlocaşul are două goluri marcate în ultimele două meciuri jucate pentru Parma.

Valentin Mihăilă a venit în octombrie de la Craiova, în schimbul sumei de 8.5 milioane de euro, şi a reuşit să îşi facă loc în primul 11 al Parmei datorită evoluţiilor foarte bune din ultimele partide. 

Echipa antrenată de D'Aversa este pe locul 19 în Italia, are 19 puncte după 27 de etape şi are şanse minime să se salveze de la retrogradare. Astfel, fotbalistul român ar putea fi salvat de o altă echipă din Serie A.

Giovanni Becali confirmă transferul din Serie A

Pentru un site din Italia, Giovanni Becali a declarat că Valentin este pe lista celor de la Napoli . Fostul impresar şi actualul deţinător al firmei care se ocupă de transferurile lui Mihăilă a spus că Parma ar putea să îl vândă pe fostul jucător al Craiovei la finalul sezonului.

"Napoli se interesează de el, am o relaţie excelentă cu preşedintele De Laurentiis. La Napoli am trăit când aveam 20 de ani. Acum e prea devreme să vorbim despre transfer, primul obiectiv e salvarea cu Parma. Dacă va juca aşa, nu va duce lipsă de oferte.

Mă întreabă mulţi de Mihăilă, dar eu i-am spus să se concentreze la jocul lui pentru Parma. Îmi pare rău că echipa este acum în această situaţie, se luptă să nu retrogradeze, dar sper să se salveze, au un preşedinte foarte bun. Valentin a fost urmărit de mulţi scouteri, dar Parma s-a mişcat mai repede şi l-a cumpărat", a declarat Giovanni Becali, conform celor de la calcionapoli24.it.

Potrivit celor de la Sport.ro, Parma ar fi dispusă să îl vândă pe Mihăilă pe 30 milioane de euro. 

Bancu şi Papp au vorbit despre transferul lui Mihăilă la Napoli

După victoria Craiovei cu 2-0 în faţa celor de la UTA , Bancu şi Papp au dat declaraţii cu privire la transferul lui Mihăilă la Napoli.

"A făcut nişte meciuri foarte bună, am văzut toate meciurile lui. Sper ca şi el şi Man să facă o figură frumoasă, pentru că  important pentru noi ca români.", a spus Bancu.

"E un jucător important în momentul de faţă al României. Este un talent pe care eu l-am cunoscut şi am rămas impresionat. Urmăresc meciurile lui, cred că  e cel mai bun de la Parma.", a declarat Papp.

De la sosirea în Italia, Valentin a evoluat în 13 partide, a marcat de 3 ori şi a oferit 2 pase de gol. Mihăilă este cotat la 6 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: valentin mihailanapoli 

viewscnt
Articole similare