Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de senzaţie la Barcelona. Catalanii vor să-l convingă pe Messi să rămână pe Camp Nou şi să aducă un atacant de valoare

Transfer de senzaţie la Barcelona. Catalanii vor să-l convingă pe Messi să rămână pe Camp Nou şi să aducă un atacant de valoare
Comentarii

Barcelona se pregăteşte să aducă un atacant foarte bun cu care să îl păstreze pe Messi pe Camp Nou.

Leo Messi (33 de ani) este în ultimele luni de contract cu echipa de pe Camp Nou şi poate semna cu orice echipă.

Catalanii vor să-l convingă pe Messi să rămână pe Camp Nou şi să aducă un atacant de valoare

Atacantul argentinian nu se mai simte bine la Barcelona şi aşteaptă alegerile prezidenţiale pentru a afla proiectele clubului şi ce se va întâmpla mai departe la gruparea de pe Camp Nou, lucur care va conta enorm în continuarea sa alătrui de catalani sau despărţirea de aceştia.

Printre participanţii la alegerile pentru preşedenţia clubului se află şi Laporta care are cele mai mari şanse de a câştiga şi care are un plan foarte bun care să îl convingă pe Messi să rămână la Barcelona.

Transfer de senzaţie la Barcelona

Potrivit celor de la Diario Sport, Laporta îşi doreşte să îl aducă pe Sergio Aguero (32 de ani), iar şansele sunt destul de mari având în vedere faptul că atacantului argentinian îi expiră contractul cu Manchester City la finalul acestui sezon.

Joan Laporta şite că Messi şi Aguero sunt cei mai buni prieteni şi a profitat de acest lucru pentru a crea acest plan de a-i reuni pe cei doi argentinieni şi la echipa de club. Laporta vorbeşte deja cu impresarii atacantului celor de la City şi le-a propus acestora o revenire a lui Sergio în prima ligă spaniolă, unde a mai evoluat în trecut pentru Atletico Madrid.

Sergio Aguero a fost cumpărat de Manchester City în 2011 de la madrileni, pentru 40 milioane de euro, iar în cei 10 ani petrecuţi pe Etihad, atacantul argentinian a evoluat în 381 de partide şi a marcat 256 de goluri, fiind golgheterul all time al clubului englez.

Sergio Aguero este cotat la 35 milioane de euro, iar Leo Messi este evaluat la 80 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

Afla mai multe despre: barcelonamanchester cityleo messisergio aguero 

viewscnt
Articole similare