Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de senzaţie la CFR Cluj. Campioana României aduce un mijlocaş care a jucat la AC Milan

Transfer de senzaţie la CFR Cluj. Campioana României aduce un mijlocaş care a jucat la AC Milan

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este aproape de a-l transfera pe Jose Mauri, fost mijlocaş la AC Milan şi la Parma.

Transfer de senzaţie la CFR Cluj

Campioana României face transferuri pe bandă rulantă. Edi Iordănescu îl va avea în lot pe Sigurjonsson, islandezul ar urma să semneze astăzi cu ardelenii, iar Mihai Bordeianu va fi împrumutat la Al Quadisiya, formaţia arabă se va folosi de serviciile românului, până în vară. Arlauskis este şi el foarte aproape de o reîntoarcere la Cluj.

Potrivit celor de la ProSport, gruparea din Gruia a făcut mari eforturi pentru a-l aduce pe Jose Mauri, care a acceptat să vină la ardeleni. Italianul cu origini argentiniene, are 24 de ani (n.r. 1,69 înălţime) şi este un mijlocaş central care are calităţi defensive. Mauri a fost considerat un tânăr de perspectivă în urmă cu câţiva ani în Italia, însă acesta s-a stins pe parcurs. 

Jose Mauri a venit în Europa la 15 ani, iar Parma a fost echipa care l-a curtat pe argentinian, urmând ca mai apoi să primească cetăţenie italiană şi să evolueze la naţionalele de tineret ale Italiei. La Parma a evoluat în 35 de partide, în care a marcat 2 goluri şi 2 assist-uri. Prestaţiile pe care fotbalistul de 24 de ani le-a avut la echipa unde, în prezent evoluează Man şi Mihăilă, le-au atras privirile celor de la AC Milan, care l-au transferat gratis pe Jose, în 2015.

La AC Milan Mauri, nu a impresionat în cele 21 de partide jucate şi a plecat de la "Diavoli", la Empoli, sub formă de împumut. Contractul său la Milan a expirat în 2019 şi s-a transferat liber de contract la Talleres, o echipă din Argentina.

Jose Mauri este de vara trecută liber de contract şi urmează să vină la CFR Cluj. Italianul este cotat la 400.000 de euro, potrivit transfermarkt.

Giedrius Arlauskis revine la echipa din Gruia

Edi Iordănescu primeşte orice îşi doreşte la CFR şi se pare că Arlauskis (33 de ani) este foarte aproape de o revenire la echipa din Gruia, după ce şi-a încheiat contractul la Al Shabab.

Tot potrivit sursei menţionate anterior, clujenii au ajuns la un acord cu portarul lituanian, iar săptămâna următoare ar urma să semneze un nou contract.

"Ne-am înţeles de principiu cu Arlauskis. Revine acasă", au declarat surse din apropierea CFR-ului.

Mai multe detalii despre transferul lui Arlauskis, poţi vedea aici.

Afla mai multe despre: ac milan cfr cluj 

viewscnt
Articole similare