Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de senzaţie pentru Arlauskis. Cu ce echipă din Liga 1 vrea să semneze. Anunţul făcut de presa din Lituania

Transfer de senzaţie pentru Arlauskis. Cu ce echipă din Liga 1 vrea să semneze. Anunţul făcut de presa din Lituania

Superliga

Comentarii

Giedrius Arlauskis este aproape de un transfer în România, anunţă presa din ţara sa natală. Portarul în vârstă de 33 de ani este liber de contract şi îşi doreşte să se întoarcă la CFR Cluj, club la care a cunoscut cea mai frumoasă perioadă din carieră.

Arlauskis se pregăteşte pentru un nou transfer. Liber de contract după ce s-a despărţit de Al Shabab, internaţionalul lituanian vrea să revină la CFR Cluj, alături de care a luat trei titluri şi a ajuns în primăvara Europa League.

CFR Cluj, transfer de senzaţie. Arlauskis vrea să revină în Gruia

Giedrius Arlauskis s-a transferat în vară la Al Shabab, după ce şi-a încheiat contractul cu CFR Cluj, unde jucase timp de trei ani. Portarul în vârstă de 33 de ani a vrut atunci o nouă aventură, care să-i permită să câştige mai mulţi bani, mai ales că se apropie de finalul carierei.

Însă aventura lui Arlauskis în Arabia Saudită n-a durat prea mult. Goalkeeper-ul lituanian n-a reuşit să se adapteze şi şi-a reziliat contractul cu Al Shaba după doar şase luni. Acum, site-ul delfi.lt scrie că Arlauskis îşi doreşte să se transfere din nou la CFR Cluj, mai ales că a rămas în relaţii excelente cu cei din conducere.

În Gruia, Arlauskis a cunoscut cea mai frumoasă perioadă din cariera sa. A câştigat nu mai puţin de trei titluri de campion al României şi o Supercupă. De asemenea, a reuşit să meargă alături de CFR Cluj în primăvara Europa League, de unde campioana României a fost eliminată cu greu de FC Sevilla, care avea să câştige trofeul.

De altfel, România este ţara în care Arlauskis s-a simţit cel mai bine şi a dat cel mai bun randamanet. În total, a luat cinci campionate în Liga 1, celelalte două fiind câştigate cu Unirea Urziceni şi FCSB.

Marius Bilaşco a recunoscut că Arlauskis s-ar putea transfera la CFR Cluj

Marius Bilaşco, directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, a recunoscut că şefii clubului sunt în tratative cu Giedrius Arlauskis. Într-o intervenţie la Look Sport Live, Bilaşco spune sunt mari şanse ca CFR Cluj să realizeze cel puţin un transfer în această perioad

”E posibil să se facă transferul lui Arlauskis. Acum nu mai poţi să aduci decât jucători liberi de contract. E posibil să mai apară. Nu putem refuza jucători buni la echipă şi, dacă se va ivi ocazia, cu siguranţă vor mai apărea. E posibil cel puţin un transfer”, a spus Marius Bilaşco la Look Sport.

Afla mai multe despre: arlauskis 

viewscnt
Articole similare