Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de senzaţie pentru Boloni înaintea dublei cu Viitorul din Europa League. Antwerp şi-a luat fundaş din La Liga

Transfer de senzaţie pentru Boloni înaintea dublei cu Viitorul din Europa League. Antwerp şi-a luat fundaş din La Liga
Comentarii

Ladislau Boloni primeşte întăriri înainte de startul în cupele europene. Şefii de pe Bosuilstadion i-au adus un fundaş central care în ultimul sezon a jucat în La Liga, pentru Granada.

Antwerp a reuşit cel mai important transfer al verii, după ce şi-a asigurat serviciile fundaşului stânga camerunez Martin Hongla, de la Granada. Puştiul de 21 de ani a fost considerat o mare speranţă a fotbalului spaniol, însă viaţa extrasportivă l-a făcut să piardă contactul cu prima echipă. După ce a debutat pentru Granada la 19 ani, Hongla nu a apucat să joace decât zece meciuri în prima ligă spaniolă, înainte să fie trimis la echipa a doua.
 
Înainte să ajungă la Granada, Hongla s-a şcolit la Academia Barcelonei. În a doua jumătate de an, fundaşul camerunez a fost împrumutat la Metalist Harkov, în Ucraina, iar presa spaniolă a scris că cele două cluburi se înţeleseseră pentru prelungirea împrumutului. În contract era însă o clauză prin care Granada putea denunţa unilateral înţelegerea, dacă sosea o altă ofertă mai avantajoasă.
 
Hongla este al cincilea transfer al lui Antwerp din această vară, după Ritchie de Laet (Aston Villa), Lior Refaelov (Brugge), Junior Pius (Pacos Ferreira) şi Sander Coopman (Oostende).
 
Echipa lui Ladislau Boloni revine în acest sezon în cupele europene, după 25 de ani, după ce a terminat pe locul al patrulea în campionat şi a câştigat meciul de baraj cu Charleroi. Antwerp va intra în turul al doilea preliminar, unde adversară îi va fi Viitorul Constanţa, echipa lui Gheorghe Hagi.

Afla mai multe despre: antwerpladislau bolonitransferviitorul 

viewscnt
Articole similare