Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de senzaţie pentru Edinson Cavani! ”El Matador” va primi un salariu impresionant la un club de tradiţie din Europa

Transfer de senzaţie pentru Edinson Cavani! ”El Matador” va primi un salariu impresionant la un club de tradiţie din Europa
Comentarii

În timp ce PSG se focusează pe meciul din sferturile UEFA Champions League cu Atalanta, Edinson Cavani a bătut palma cu Benfica.

Cu toate că se părea că portughezii au ieşit din cursa pentru atacantul în vârstă de 34 de ani, situaţia s-a schimbat în ceea ce priveşte transferul vârfului uruguayan. Cavani a plecat gratis de la PSG, în această vară, iar acum a semnat cu Benfica.

Jurnalistul italian Tancredi Palmeri a făcut anunţul pe Twitter şi a dezvăluit că Edinson Cavani va câştiga anual 9 milioane de euro în Portugalia.

 

Cavani a plecat din postura de cel mai bun marcator din istoria clubului francez, după şapte ani petrecuţi la PSG, cu 200 de goluri. ”El Matador” a câştigat 22 de trofee cu PSG, dintre care şase titluri de campion în Ligue 1.

Partida dintre Atalanta – PSG, din sferturile Ligii Campionilor, se joacă miercuri, 12 august, în manşă unică. Meciul va fi transmis de la ora 22:00, pe Estadio Da Luz din Lisabona, de către Telekom Sport 1. De asemenea, cele mai importante faze pot fi urmărite live video pe site-ul TelekomSport.ro.

Afla mai multe despre: edinson cavanipsgbenfica 

viewscnt
Articole similare