Experiențe împreună.
You are here:

Transfer de senzaţie pentru Răzvan Marin! Un club din Serie A negociază cu Ajax pentru internaţionalului român

Transfer de senzaţie pentru Răzvan Marin! Un club din Serie A negociază cu Ajax pentru internaţionalului român

Fotbal

Comentarii

Internaţionalul român, Răzvan Marin (24 de ani), a devenit prioritar pentru formaţia de Serie A, Cagliari Calcio, iar o primă ofertă a fost înaintată către clubul de care aparţine, Ajax Amsterdam.

Conform italienilor de la "Calcio Mercato", Cagliari a trimis o propunere către Ajax ce vizează un împrumut cu opţiune de cumpărare pentru mijlocaşul român Răzvan Marin. Cel mai probabil, Cagliari va trimite şi o sumă de bani spre Amsterdam, în contul împrumutului, pe care o va putea completa dacă fostul mijlocaş al Viitorului Constanţa va confirma. 

Fotbalistul român a costat-o pe Ajax Amsterdam 12.5 milioane de euro în vara anului trecut, iar olandezii nu sunt deloc încântaţi să-l vândă ieftin. Vor să obţină o sumă care să se apropie de ceea ce au plătit celor de la Standard Liege. Cu toate acestea, directorul sportiv al "lăncierilor", Marc Overmars, pare resemnat şi decis să scape de această "povară". Nu a refuzat oferta celor de la Cagliari, însă vor mai exista alte negocieri, până se va ajunge la un numitor comun.

Sezonul trecut, Răzvan Marin nu a jucat foarte mult pentru Ajax, iar atunci când a făcut-o a avut evoluţii şterse, spre dezamăgitoare. A bifat 17 meciuri în toate competiţiile, fără să marcheze vreun gol, oferind doar două pase decisive. Prea puţin pentru jucătorul cu 21 de prezenţe în tricoul echipei naţionale a României.

Ofertă din Serie A pentru Răzvan Marin. Directorul lui Ajax, Marc Overmars, a analizat oferta şi are ultimul cuvânt

Până se va lua o decizie concretă legată de viitorul său, Răzvan Marin îşi vede de treabă mai conştiincios ca niciodată. A fost unul dintre cei mai buni jucători ai Ajax-ului în victoria scor 6-1 împotriv celor de la Waalwijk, fiind lăudat de presa olandeză, dar şi de tehnicianul Ten Hag.

"Marin a jucat cu mai mult fler şi atitudine, faţă de anul trecut", a notat reporterul de la NOS.

"Am văzut şi eu asta. Este un sezon nou, oportunităţi noi. Am văzut încrederea pe care am văzut-o la mulţi jucători. Adesea, o observi la jucători în al doilea an, când au îmbrăţişat filozofia clubului. Este un jucător nou şi are nevoie de timp de adaptare", a declarat şi antrenorul Erik Ten Hag.

viewscnt
Articole similare
Simona Halep s-a calificat in finala de la Roma, dupa un meci incredibil cu Garbine Muguruza