Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de senzaţie. Un nou internaţional român, protagonist. Inter Milano, implicată

Transfer de senzaţie. Un nou internaţional român, protagonist. Inter Milano, implicată

Stranieri

Comentarii

Se pune la cale transferul unui nou internaţional român în această iarnă. Este vorba despre portarul Ionuţ Radu (26 de ani).

Ionuţ Radu este pe picior de plecare şi de la Bournemouth. Interrnaţionalul român nu a reuşit să se impună nici la formaţia din Premier League, astfel că ar putea schimba din nou echipa.

Acesta aparţine în continuare de Inter Milano, club care l-a împrumutat în Anglia pentru sezonul în curs. Dar portarul român nu s-a adaptat în fotbalul englez.

A avut şi ghinion, deoarece a nimerit la o echipă unde postul de titular în poartă era ocupat de experimentatul brazilian Neto, cel care este şi căpitanul lui Bournemouth.

Ionuţ Radu lasă Europa pentru Arabia Saudită. Este dorit de fosta echipă a lui Şumudică

Nemulţumit de statutul de rezervă, Ionuţ Radu se vede nevoit să-şi găsească o nouă echipă. Iar salvarea vine din afara Europei, mai exact Arabia Saudită.

Radu ar fi dorit de Al Shabab, ocupanta locului 11 din campionat saudit, conform jurnalistului Pasquale Guarro. În trecut, Al Shabab a fost antrenată şi de românul Marius Şumudică (decembrie 2012 - decembrie 2013 şi iunie 2018 - iunie 2019).

Formaţia din Arabia Saudită are nevoie urgentă de un nou portar, după accidentarea sud-coreeanului Seung-gyu Kim la Cupa Asiei şi negociază intens cu Inter Milano pentru aducerea portarului român.

”Ar fi o oportunitate să îşi recâştige încrederea în abilităţile sale. Peste toate, să aibă continuitate, după câţiva ani nefericiţi. Negocierile dintre Inter şi Al-Shabab sunt în derulare”, notează jurnaliştii din peninsulă.

În momentul de faţă, Ionuţ Radu este cotat la trei milioane de euro. A adunat doar cinci meciuri la Bournemouth, cinci la Inter şi patru în naţionala României. A mai jucat la formaţii precum Genoa, Avellino, Auxerre şi Cremonese.

Doi dintre internaţionalii români care au fost subiectul unor transferuri în această iarnă sunt Radu Drăguşin, de la Genoa la Tottenham, şi Horaţiu Moldovan, de la Rapid la Atletico Madrid. Iar un altul poate fi Andrei Raţiu.

Afla mai multe despre: stranieriinter milanopremier leagueserie aionut raduarabia saudită 

viewscnt
Articole similare