Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de titlu în Giuleşti: a semnat! Rapid a "bătut" oferta clubului din străinătate şi l-a convins

Transfer de titlu în Giuleşti: a semnat! Rapid a "bătut" oferta clubului din străinătate şi l-a convins

Rapid

Comentarii

Rapid a câştigat lupta cu un club din străinătate pentru unul dintre transferurile efectuate în această vară, înaintea startului noului sezon din Superliga României.

Intrat în anul centenarului, clubul Rapid a pornit o campanie de transferuri importante cu care să ridice nivelul echipei lui Adrian Mutu şi să se poată bate la titlu în Superligă. A reuşit deja câteva transferuri, printre care şi doi jucători care au trecut pe la FCSB, Iulian Cirstea şi Răzvan Oaidă.

Rapid a învins un club din străinătate în "cursa" pentru transferul lui Iulian Cristea. Oferta primită de fostul fundaş al FCSB: "A fost prea târziu"

Iulian Cristea a semnat ultimul cu Rapid, după ce şi-a reziliat contractul cu FCSB ca urmare a faptului că a intrat în colimatorul lui Gigi Becali pentru că a greşit la golul cu care Farul a câştigat titlul de campioană în meciul direct cu FCSB, 3-2 la Ovidu după 0-2.

Înainte de a semna cu Rapid, Iulian Cristea a fost dorit şi de o echipă din străinătate, mai exact în Cipru. Este vorba despre Apollon Limasol, formaţie pe care fostul tehnician de la FCSB - Bogdan Andone - o pregăteşte, iar acesta l-a dorit pe Cristea.

Presa din Cipru a scris despre interesul lui Apollon pentru transferul lui Iulian Cristea, însă a notat faptul că echipa "s-a trezit târziu" în încercarea de a-l semna pe fotbalistul dat afară de la FCSB, care a plecat în vacanţă imediat după finalul sezonului.

"Bogdan Andone, antrenorul lui Apollon, a încercat să-l aducă pe românul Iulian Cristea în Cipru. Andone l-a avut pe Cristea sub comandă, în perioada petrecută la FCSB, dar a venit prea târziu cu oferta de la Apollon, iar Rapid a reuşit să-l transfere", scrie presa din Cipru.

În cele din urmă, fundaşul central a semnat şi a fost prezentat la Rapid.

Rapid a câştigat lupta cu un club din străinătate pentru semnătura lui Iulian Cristea. Bogdan Andone l-a vrut la Apollon Limasol, în Cipru

Contract de jurnaliştii ciprioţi, Bogdan Andone, antrenorul lui Apollon, a recunoscut interesul pentru transferul lui Iulian Cristea.

"Iulian e un fotbalist polivalent, care poate juca mijlocaş defensiv şi fundaş central, depinde de sistem. E bun în jocul aerian, a fost alegerea mea pentru apărare, dar a fost prea târziu ca să-l iau la Apollon", a declarat fostul antrenor al FCSB.

Bogdan Andone a fost antrenor principal la FCSB pentru o scurtă perioadă, între iulie şi august 2019, dar a fost şi secund înainte să preia rolul A1, în perioada ianuarie - iunie 2019.

În ceea ce-l priveşte, Iulian Cristea, revenit după o accidentare gravă, a jucat foarte puţin la FCSB în sezonul trecut, cuplul preferat de fundaşi centrali fiind Tamm - Dawa. Fotbalistul a prins doar 713 minute în toate competiţiile, în 14 meciuri, fără să marcheze sau să ofere vreun assist.

  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Iulian Cristea în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rapid transfer iulian cristeaiulian cristea transfer rapidiulian cristea oferta transfer cipruiulian cristea transfer cipruiulian cristea apollon limasol 

viewscnt
Articole similare