Experiențe împreună.
You are here:

Transfer de titlu pentru Universitatea Craiova. Oltenii au dat mare lovitură şi l-au convins să semneze pe portughezul venit direct din Anglia în Liga I

Transfer de titlu pentru Universitatea Craiova. Oltenii au dat mare lovitură şi l-au convins să semneze pe portughezul venit direct din Anglia în Liga Igalerie foto

U Craiova

Comentarii

Universitatea Craiova a uitat să mai câştige în Liga I şi are mari probleme în lupta pentru titlu. Fără victorie în ultimele patru meciuri disputate, oltenii sunt la şapte puncte în spatele liderului FCSB, care are şi un meci mai mult disputat.

Universitatea Craiova n-are parte de cele mai bune rezultate, iar oltenii par ieşiţi din lupta pentru titlu. Cu un singur gol marcat în ultimele patru meciuri disputate, perioadă în care n-a înregistrat nicio victorie, echipa lui Corneliu Papură a ajuns la şapte puncte în spatele liderului FCSB, care are şi un meci mai mult disputat, şi la trei lungimi în urma campioanei ultimelor trei sezoane, CFR Cluj.

În plus, fanii Universităţii Craiova sunt dezamăgiţi şi de lipsa de reacţie a conducătorilor clubului din Bănie. Deşi evoluţiile echipei nu confirmă, Mihai Rotaru consideră că echipa sa are parte de un lot extrem de bun pentru ca Papură să-şi îndeplinească obiectivul şi să aducă titlul mult aşteptat la Craiova. 

Transfer de titlu pentru Universitatea Craiova. Oltenii au dat mare lovitură şi l-au convins să semneze pe portughezul venit direct din Anglia în Liga I

Deşi n-au transferat niciun jucător în actuala perioadă de transferuri, oltenii se pot lăuda că au dat lovitura în rândul staff-ului tehnic. Aşa cum venirea lui Thomas Neubert s-a simţit din plin la FCSB, roş-albaştrii dominând fizic majoritatea echipelor din Liga I, Universitatea Craiova şi-a întărit şi ea echipa tehnică prin aducerea unui preparator fizic străin.

Rui Ferreira Santos este omul în care oltenii îşi pun toate speranţele. Conform fanatik.ro, portughezul de 29 de ani s-a alăturat deja staff-ului Universităţii Craiova. Înainte de a semna cu echipa din Liga I, Rui Ferreira Santos a lucrat şi la Reading, echipă din Championship unde este legitimat atacantul român George Puşcaş.

Intra in galeria legendelor pe casapariurilor.ro

viewscnt
Articole similare
Final de cariera? Povestea de viata uluitoare a lui Tiger Woods. Si-a inselat sotia cu 121 de femei