Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de titlu pentru Universitatea Craiova. Oltenii şi-au betonat apărarea cu o achiziţie de marcă

Transfer de titlu pentru Universitatea Craiova. Oltenii şi-au betonat apărarea cu o achiziţie de marcă
Comentarii

Fostul jucător al lui Dinamo, Claude Dielna, a bătut palma cu Universitatea Craiova şi a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu echipa pregătită de Corneliu Papură.

"Fundaşul central Claude Dielna a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil până în vara acestui an, cu posibilitatea de prelungire a angajamentului. Va purta tricoul cu numărul 4" , au scris oltenii pe pagina oficială a clubului.

Universitatea Craiova l-a luat pe Dielna

Dielna a lăsat o impresie foarte bună în prima perioadă petrecută în Liga 1. Francezul a fost adus de Dinamo, sub formă de împrumut, în februarie 2017, de la Sheffield Wednesday şi a fost unul dintre cei mai buni jucători ai "câinilor" în ultimul sezon în care aceştia au evoluat în play-off. După expirarea împrumutului în Ştefan cel Mare, Dielna a rămas liber de contract, iar Dinamo a încercat să îl păstreze, însă francezul a ales o ofertă mai avantajoasă din MLS.

  • 43 de meciuri a jucat Dielna în MLS, în doi ani şi jumătate
  • 500.000 de euro este cota lui Dielna

Dielna este un fotbalist cu CV bogat. Crescut de Caen, Claude Dielna a mai jucat la Lorient, FC Istres, CS Sedan şi Ajaccio, în ţara natală, precum şi la Olympiacos, Sheffield Wednesday, Slovan Bratislava, pe lângă echipele deja amintite.

Afla mai multe despre: dielnacraiova 

viewscnt
Articole similare