Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de top pentru Barcelona în iarnă! Jucătorul ar urma să vină în ianuarie

Transfer de top pentru Barcelona în iarnă! Jucătorul ar urma să vină în ianuarie

FC Barcelona

Comentarii

Dani Olmo este tot mai aproape de un transfer la FC Barcelona.

FC Barcelona a fost foarte aproape să-l transfere pe Dani Olmo vara trecută, dar va reuşi se pare să încheie discuţiile cu RB Leipzig, în iarnă.

Cel puţin asta susţine Todofichajes, site care anunţă că Dani Olmo a urma să ajungă în ianuarie sub comanda lui Ronald Koeman.

Cotat la 50 de milioane de euro, Daniel Olmo Carvajal a marcat 12 goluri pentru RB Leipzig în 64 de meciuri. Între 2014 şi 2020 a jucat pentru Dinamo Zagreb, club pentru care a marcat de 34 de ori în 124 de meciuri. 

Dani Olmo la Barcelona în iarnă. Detaliile unei mutări aşteptate de fani

”Cea mai mare parte a bugetului pentru transferuri al Barcelonei va merge la clubul german, RB Leipzig, care va fi de acord să îl cedeze pe internaţionalul spaniol catalanilor cu o opţiune de cumpărare definitivă” anunţă sursa citată.

Relaţiile dintre FC Barcelona şi Leipzig sunt în creştere după acordul pentru Ilaix Moriba, iar în câteva luni vor fi consolidate odată cu trecerea lui Olmo, care va fi marea întărire a Barcelonei pentru ianuarie.

Olmo ar urma să o coste pe FC Barcelona 10 milioane de euro pentru ca în vară, gruparea catalană să plătească alte 30 de milioane pentru un transfer definitiv, scrie Todofichajes.

Dani Olmo a fost crescut în celebra academia a Barcelonei, La Masia, dar nu a apucat să joace pentru echipa mare a clubului catalan. În 2014, fotbalistul spaniol a plecat liber de contract în Croaţia, la Dinamo Zagreb, care a făcut un profit uriaş cu el în ianuarie 2020, atunci când Olmo a fost vândut la RB Leipzig pentru 22 de milioane de euro.

Marele obiectiv al catalanilor pentru vara viitoare ar fi Raheem Sterling de la Manchester City, fotbalist , care e ieşit din graţiile lui Pep Guardiola. Mai multe detalii, aici

Afla mai multe despre: barcelonadani olmo 

viewscnt
Articole similare