Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de TOP pentru Laurenţiu Reghecampf. Şeicii îi fac toate poftele şi i-au adus un jucător cu 10 selecţii pentru naţionala Germaniei

Transfer de TOP pentru Laurenţiu Reghecampf. Şeicii îi fac toate poftele şi i-au adus un jucător cu 10 selecţii pentru naţionala Germanieigalerie foto
Comentarii

Al Wasl a anunţat oficial transferul mijlocaşului german Christian Trasch, fost jucător la Stuttgart şi Wolfsburg.

Laurenţiu Reghecampf primeşte tot sprijinul din partea conducerii clubului Al Wasl. Şeicii care patronează şi gestionează gruparea antrenată de Reghecampf i-au îndeplinit incă o dorinţă românului.

Mijlocaşul german, Christian Träsch (32 de ani) a semnat cu Al Wasl şi ar putea debuta in etapa viitoare contra lui Ajman.

Peste 200 de meciuri are Christian Träsch în Bundesliga pentru Stuttgart şi Wolfsburg, iar intre 2009 şi 2011 a jucat pentru naţionala Germaniei. Ultima dată la Ingolstadt, în liga a doua, Trasch a jucat până în 2017 la nivelul primei ligi din Germania. Are 142 de meciuri pentru Wolfsburg şi alte 83 de prezenţe pentru VfB Stuttgart.

El va purta la Al Wasl tricoul cu numărul 13.  Trasch a fost titular în 2011 într-un amical câştigat de Germania (3-2) în faţa Braziliei. Echipa de start a nemţilor la acea vreme arăta astfel: Neuer - TRASCH, Hummels, Badstuber, Lahm - Schweinsteiger, Gotze, Kroos - Muller, Podolski, Mario Gomez.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampfchristian trasch 

viewscnt
Articole similare