Experiențe împreună.
You are here:

Transfer de TOP pentru o echipă din Liga I. A jucat la Arsenal şi la Salonic, iar acum a semnat pe patru sezoane în fotbalul românesc

Transfer de TOP pentru o echipă din Liga I. A jucat la Arsenal şi la Salonic, iar acum a semnat pe patru sezoane în fotbalul românesc

Liga 1

Comentarii

Mijlocaşul Alexandru Laurenţiu Oroian a semnat, marţi, cu AFC Hermannstadt o înţelegere contractuală valabilă pentru o perioadă de patru ani şi jumătate, a anunţat gruparea sibiană.

Alexandru Oroian are 20 de ani, este originar din Mediaş, are 1,75 m înălţime şi poate evolua atât pe postul de mijlocaş ofensiv, cât şi ca mijlocaş dreapta sau mijlocaş central.

Alex a început fotbalul la Şcoala de Fotbal Marius Baciu din Mediaş, după care şi-a continuat junioratul la AS FC Interstar Sibiu, partenerii FCH. De aici, el a intrat în vizorul celebrului club britanic Arsenal Londra, care l-a recrutat şi l-a trimis la academia lor de fotbal din Salonic, Grecia.

Pasul următor în carieră pentru tânărul mijlocaş l-a reprezentat transferul la echipa DAC 94 din prima ligă a Slovaciei, unde a prins lotul pentru Europa League în sezonul 2018-2019.

În sezonul următor, fotbalistul sibian a ajuns la UTA, unde a devenit o piesă importantă în angrenajul grupării din vestul ţării, alături de care a promovat în Liga 1.

Oroian a bifat nouă prezenţe în acest sezon pentru UTA, echipă de care s-a despărţit amiabil în ultima zi de transferuri.

Alex Oroian este un mijlocaş de perspectivă în fotbalul românesc. Suntem foarte bucuroşi că ni s-a alăturat Este o...

Publicată de FC Hermannstadt pe Marţi, 23 februarie 2021

 

Intra in galeria legendelor pe casapariurilor.ro

viewscnt
Articole similare
EXCLUSIV VIDEO Fabulos. Imagini de senzatie cu Gica Hagi care canta melodiile lui Dinamo....