Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de TOP pentru o echipă din Liga I. A jucat la Arsenal şi la Salonic, iar acum a semnat pe patru sezoane în fotbalul românesc

Transfer de TOP pentru o echipă din Liga I. A jucat la Arsenal şi la Salonic, iar acum a semnat pe patru sezoane în fotbalul românesc

Superliga

Comentarii

Mijlocaşul Alexandru Laurenţiu Oroian a semnat, marţi, cu AFC Hermannstadt o înţelegere contractuală valabilă pentru o perioadă de patru ani şi jumătate, a anunţat gruparea sibiană.

Alexandru Oroian are 20 de ani, este originar din Mediaş, are 1,75 m înălţime şi poate evolua atât pe postul de mijlocaş ofensiv, cât şi ca mijlocaş dreapta sau mijlocaş central.

Alex a început fotbalul la Şcoala de Fotbal Marius Baciu din Mediaş, după care şi-a continuat junioratul la AS FC Interstar Sibiu, partenerii FCH. De aici, el a intrat în vizorul celebrului club britanic Arsenal Londra, care l-a recrutat şi l-a trimis la academia lor de fotbal din Salonic, Grecia.

Pasul următor în carieră pentru tânărul mijlocaş l-a reprezentat transferul la echipa DAC 94 din prima ligă a Slovaciei, unde a prins lotul pentru Europa League în sezonul 2018-2019.

În sezonul următor, fotbalistul sibian a ajuns la UTA, unde a devenit o piesă importantă în angrenajul grupării din vestul ţării, alături de care a promovat în Liga 1.

Oroian a bifat nouă prezenţe în acest sezon pentru UTA, echipă de care s-a despărţit amiabil în ultima zi de transferuri.

Alex Oroian este un mijlocaş de perspectivă în fotbalul românesc. Suntem foarte bucuroşi că ni s-a alăturat Este o...

Publicată de FC Hermannstadt pe Marţi, 23 februarie 2021

 

Afla mai multe despre: liga 1 

viewscnt
Articole similare