Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de ultimă oră făcut de FCSB. Gigi Becali a confirmat: ”A semnat băiatul, gata”. Câţi bani a plătit pentru unul dintre favoriţii săi

Transfer de ultimă oră făcut de FCSB. Gigi Becali a confirmat: ”A semnat băiatul, gata”. Câţi bani a plătit pentru unul dintre favoriţii săi

Superliga

Comentarii

Gigi Becali anunţă că a reuşit încă un transfer la FCSB. Omul de afaceri din Pipera susţine că Denis Haruţ a semnat pe cinci ani cu FCSB şi FC Botoşani urmează să primească 661.000 de euro.

Gigi Becali a reuşit să-şi atingă încă un obiectiv pe piaţa transferurilor. Patronul FCSB a reuşit să-l transfere pe Denis Haruţ, care vine de la FC Botoşani.

Încă un transfer făcut de Gigi Becali la FCSB. Haruţ a semnat pe cinci ani

De câteva luni, Gigi Becali încearcă să-l transfere pe Denis Haruţ, unul dintre tinerii promiţători din Liga 1. Internaţional român de tineret, Haruţ poate juca atât pe postul de fundaş dreapta, cât şi pe cel de apărător central. Cel mai probabil, la FCSB va juca fundaş central.

Negocierile s-au încheiat în cele din urmă cu succes. Gigi Becali susţine că transferul lui Denis Haruţ la FCSB este realizat şi jucătorul în vârstă de 21 de ani urmează să se alăture noii sale echipe:

”A semnat băiatul, gata. Aseară, cu o oră înainte de jocul lor (n.r. Chindia - Botoşani 2-3), le-am zis că-l iau. Vreau să joace la mine, nu la ei. Suma e cea pe care aţi dat-o voi (n.r. 661.000 de euro). A semnat aşa cum am vrut eu. Ce, mă ştiţi pe mine să mă abat de la principii?”, a declarat Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Gigi Becali n-a renunţat la clauza de 2+5 ani de contract

În urmă cu aproape o lună, Gigi Becali a fost foarte aproape să-l transfere pe Denis Haruţ. Valeriu Iftime a fost atunci de acord cu oferta pe care i-a făcut-o patronul FCSB şi mai lipsea doar acordul jucătorului, care părea o formalitate.

Însă de aici a venit surpriza. Denis Haruţ n-a fost de acord cu tipul de contract pe care l-a primit de la FCSB. Concret, Gigi Becali îi impunea să semneze pe cinci ani, dar după primii doi ani s-ar fi activat o clauză prin care contractul i se prelungea cu alţi cinci ani. În total, contractul s-ar fi întins pe şapte ani.

Fundaşul în vârstă de 21 de ani n-a fost de acord cu acea clauză şi a refuzat să mai semneze cu FCSB. Între timp, Gigi Becali susţine că Denis Haruţ s-a răzgândit şi a acceptat acea clauză, pentru a se transfera la FCSB.

 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare