Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de ultimă oră făcut de Gigi Becali. Jucătorul care a semnat marţi cu FCSB

Transfer de ultimă oră făcut de Gigi Becali. Jucătorul care a semnat marţi cu FCSBgalerie foto

Superliga

Comentarii

FCSB a transferat un mijlocaş de perspectivă, care încă n-a împlinit 18 ani. Raul Ziman a fost împrumutat pentru FCSB 2 şi, dacă va confirma, va fi transferat definitiv.

În vârstă de 17 ani, Raul Ziman este mijlocaş central şi este unul dintre cei mai talentanţi jucători din generaţia sa. Potrivit informatia-zilei.ro, tânărul jucător a fost remarcat şi de cei de la FCSB, care l-au împrumutat pentru echipa secundă. Contractul este valabil până în vară, dar dacă va confirma, va fi transferat definitiv.

Ziman este component al naţionalei sub 17 ani a României şi s-a format la LPS Satu Mare. Însă în ultimii doi ani a avut dublă legitimare, la Unirea Tăşnad (Liga 3) şi Oaşul Negreşti (Liga 4).

FCSB face transferuri pentru echipa secundă, care riscă să retrogradeze în Liga a 4-a

FCSB 2 n-are cel mai bun sezon. ”Roş-albaştrii” sunt abia pe locul 14 în seria a doua, din 16 echipe. Echipa secundă a FCSB-ului a acumulat doar 9 puncte în 15 etape şi are printre cele mai slabe atacuri. FCSB 2 are doar două victorii, trei egaluri şi nu mai puţin de 10 eşecuri. Lider în seria lor este Unirea Slobozia, cu 37 de puncte.

Afla mai multe despre: raul ziman 

viewscnt
Articole similare