Experiențe împreună.
You are here:

Transfer de ultimă oră făcut de Gigi Becali. Jucătorul care a semnat marţi cu FCSB

Transfer de ultimă oră făcut de Gigi Becali. Jucătorul care a semnat marţi cu FCSBgalerie foto

Liga 1

Comentarii

FCSB a transferat un mijlocaş de perspectivă, care încă n-a împlinit 18 ani. Raul Ziman a fost împrumutat pentru FCSB 2 şi, dacă va confirma, va fi transferat definitiv.

În vârstă de 17 ani, Raul Ziman este mijlocaş central şi este unul dintre cei mai talentanţi jucători din generaţia sa. Potrivit informatia-zilei.ro, tânărul jucător a fost remarcat şi de cei de la FCSB, care l-au împrumutat pentru echipa secundă. Contractul este valabil până în vară, dar dacă va confirma, va fi transferat definitiv.

Ziman este component al naţionalei sub 17 ani a României şi s-a format la LPS Satu Mare. Însă în ultimii doi ani a avut dublă legitimare, la Unirea Tăşnad (Liga 3) şi Oaşul Negreşti (Liga 4).

FCSB face transferuri pentru echipa secundă, care riscă să retrogradeze în Liga a 4-a

FCSB 2 n-are cel mai bun sezon. ”Roş-albaştrii” sunt abia pe locul 14 în seria a doua, din 16 echipe. Echipa secundă a FCSB-ului a acumulat doar 9 puncte în 15 etape şi are printre cele mai slabe atacuri. FCSB 2 are doar două victorii, trei egaluri şi nu mai puţin de 10 eşecuri. Lider în seria lor este Unirea Slobozia, cu 37 de puncte.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe