Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de ULTIMĂ ORĂ la CFR Cluj. Dan Petrescu l-a chemat de urgenţă pe fostul star din Liga I: "E o bună oportuntiate pentru mine"

Transfer de ULTIMĂ ORĂ la CFR Cluj. Dan Petrescu l-a chemat de urgenţă pe fostul star din Liga I: "E o bună oportuntiate pentru mine"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Atacantul spaniol Cristian Lopez (31 de ani) a recunoscut în presa din Grecia faptul că a refuzat-o pe CFR Cpluk pentru a ajunge la Aris Salonic. Alegerea nu a fost una uşoară pentru fostul jucător din Gruia, cântărind-o foarte bine.

Fotbalistul crescut la academia celor de la Real Madrid a negociat, în această vară, atât cu CFR Cluj, cât şi cu Aris Salonic, după ce şi-a reziliat înţelegerea cu formaţia spaniolă de ligă secundă, Las Palmas. În cele din urmă, ibericul a ales să meargă în Grecia, după ce a ales cu inima, după cum chiar acesta recunoaşte în presa din Grecia.

"Acum doi ani, am avut ocazia să ajung aici, însă am ales să rămân în Franţa. Anul acesta, am avut propunere de la Aris Salonic şi CFR Cluj. Cunosc România, am mai jucat acolo. A fost cam complicat pentru mine. A fost o decizie grea. Era un club pe care îl cunoşteam, dar ceva din inima mea mi-a spus să aleg Aris. Este o bună oportuntiate pentru mine", a declarat Cristian Lopez, pentru presa din Salonic.

Dan Petrescu, refuzat de un fost golgheter de la CFR Cluj

Cristian Lopez a avut parte de un sezon 2015/2016 foarte bun la CFR Cluj, cu 12 goluri, fapt ce i-a adus transferul în prima ligă a Franţei, la Lens, pentru 500.000 de euro. 

Acest lucru nu l-a determinat să aleagă din nou pe CFR Cluj în disputa contractelor cu Aris Salonic, ocupanta locului 5 din ultimul sezon al campionatului Greciei. Aris a fost eliminată în turul doi preliminar din Europa League de formaţia ucraineană Kolos Kovalivka, scor 1-2. Din acest punct de vedere, Lopez ar putea regreta alegerea, ţinând cont că CFR Cluj a prins grupele. La Aris, evoluează şi fundaşul român Cristian Ganea, trecut pe la Viitorul Constanţa şi Athletic Bilbao.

După plecarea de la CFR Cluj, unde a cucerit Cupa României în 2016, Cristian Lopez a mai trecut pe la Lens, Angers, Hatta Club şi Las Palmas.

A mai fost dorit de FCSB şi Dinamo

În 2018, Gigi Becali a încercat să-l aducă la FCSB, însă în cele din urmă atacantul spaniol crescut la Real Madrid nu a mai ajuns la echipa roş-albastră. De asemenea, Dinamo l-a dorit şi ea pe Lopez, dar s-a lovit de pretenţiile financiare considerate exagerate ale fotbalistului.

Cristian Lopez a cerut 15.000 de euro salariu pentru a semna cu Dinamo. În cele din urmă, nici Becali nu l-a mai adus la FCSB, preferându-l pe Raul Rusescu la momentul respectiv.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare