Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de ultimă oră la Craiova! Devis Mangia confirmă: "Mai sunt câteva probleme de birocraţie"

Transfer de ultimă oră la Craiova! Devis Mangia confirmă: "Mai sunt câteva probleme de birocraţie"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Devis Mangia, a confirmat, joi, informaţia apărută cu o zi în urmă în presa italiană privind transferul definitiv al portarului Mirko Pigliacelli la gruparea din Bănie.

Goalkeeper-ul italian a ajuns la Craiova vara trecută şi a impresionat în această primă parte a campionatului. Oltenii au opţiunea de a-l transfera definitiv la finalul sezonului, dar nu vor să mai aştepte până atunci, a anunţat, miercuri, presa italiană, publicaţia Tutto Mercato notând că Universitatea Craiova şi Pro Vercelli sunt aproape de a ajunge la un acord.

"Eu nu cred că sunt probleme. În acest moment nu rezolvat pentru că sunt câteva probleme de birocraţie, dar eu cred că va fi totul în regulă în puţin timp. Da. Sigur (n.r. - va semna). Eu sunt mulţumit. Clubul la fel. Eu sunt de părere că Mirko e cel mai bun portar din acest campionat", a declarat Devis Mangia, într-o conferinţă de presă.

În vârstă de 25 de ani, Mirko Pigliacelli a venit la Craiova după ce a retrogradat cu Pro Vercelli în Serie C, la finalul sezonului trecut. El a avut nevoie de doar 18 meciuri, în toate competiţiile, pentru a-i convinge pe oficialii echipei "alb-albastre" că merită un contract de lungă durată.

Afla mai multe despre: mangiapigliacellitransfer 

viewscnt
Articole similare