Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de ultimă oră la FCSB. Becali şi-a ieşit din minţi după meciul cu CFR şi a pus banii pe masă: "E normal să joc bine când mă vor asemenea echipe"

Transfer de ultimă oră la FCSB. Becali şi-a ieşit din minţi după meciul cu CFR şi a pus banii pe masă: "E normal să joc bine când mă vor asemenea echipe"

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut meciul cu CFR Cluj, scor 0-1, iar acum Gigi Becali a început să-şi pregătească echipa pentru sezonul următor din Liga I.

Şapte puncte sunt între CFR Cluj, ocupanta primului loc în Liga I, şi FCSB, echipă care pare ieşită din lupta pentru titlu. Astfel, după un nou campionat ratat, ultimul trofeu cucerit în Liga I de roş-albaştri fiind în 2015, Gigi Becali vrea să schimbe din temelii lotul.

Iar unul dintre cei mai râvniţi jucători din lotul lui Gheorghe Hagi, Virgil Ghiţă, este pe lista de transferuri a patronului de la FCSB. Evaluat la 900 de mii de euro, de site-ul de specialitate transfermarkt.com, fundaşul central a avut evoluţii foarte bune la FC Viitorul şi la naţionala României de tineret. În plus, imediat după revenirea meciurilor din Liga I, după pauza impusă de pandemia de coronavirus, Virgil Ghiţă a marcat în meciul de la finalul săptămânii trecute golul decisiv în victoria obţinută de echipa lui Hagi, scor 2-1, cu Poli Iaşi.

Becali pregăteşte marele transfer la FCSB. Ghiţă, principala ţintă

Imediat după partida cu moldovenii, fundaşul central a vorbit şi despre interesul celor de la FCSB, mai ales după ce patronul roş-albaştrilor a recunoscut că vrea să îl transfere în acestă vară pe Virgil Ghiţă. Cum Bogdan Planic va pleca, cel mai probabil, de la echipă în următoarele luni, iar Dragoş Nedelcu s-a accidentat în meciul cu CFR Cluj, Gigi Becali e pregătit să plătească un milion de euro pentru aducerea lui Ghiţă la FCSB.

'A fost un plus pentru mine, jocul meu defensiv a fost bun în această partidă. Până la urmă, asta e treaba mea. Ce vine, gol sau pase decisive, nu contează, toate sunt binevenite. Cred că e normal să joci bine când ştii eşti urmărit de echipe importante, nu neapărat de cei de la FCSB, dar e bine pentru mine ca sunt dorit şi sper să îmi fac treaba cât mai bine deocamdată, apoi vom vedea" , a declarat Virgil Ghiţă după meciul cu Poli Iaşi.

  • 2 goluri a marcat Virgil Ghiţă în cele 20 de meciuri jucate în acest sezon pentru FC Viitorul
  • 1 gol a marcat Ghiţă în cele şase meciuri în care a îmbrăcat tricoul naţionalei României de tineret

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare