Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de ultimă oră la FCSB după calificarea în play-off! Becali a anunţat cine este noul jucător: "E un post deficitar"

Transfer de ultimă oră la FCSB după calificarea în play-off! Becali a anunţat cine este noul jucător: "E un post deficitar"

FCSB

Comentarii

FCSB s-a calificat în play-off-ul Europa League după victoria din deplasare cu Mlada Boleslav, 1-0, şi imediat după meci Gigi Becali a rezolvat încă un transfer pentru un "post deficitar".

Finanţatorul roş-albaştrilor a explicat că va primi 1 milion de euro după calificarea în play-off-ul Europa League, astfel are resurse pentru un nou transfer: "Avem un milion de euro. CFR are deja zece milioane în buzunar, bravo lor! Am jucat trei tururi şi luăm un milion de euro. Cum face nedreptate UEFA, dacă ne dă bani atât de mulţi"

Fără să dea un nume, Becali a oferit indicii importante despre noul fotbalist al celor de la FCSB, care, potritiv spuselor latifundiarului din Pipera, a fost transferat chiar după calificare: "Am transferat un jucător, mâine (n.r. - vineri) la prima oră o să se înregistreze jucătorul. E un post deficitar, de extremă dreapta", a declarat Becali la Pro X. 

Acesta a dat de înţeles că este vorba despre un fotbalist român. 

Afla mai multe despre: fcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare