Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de ultimă oră reuşit de Becali. Cluburile s-au înţeles şi jucătorul urmează să semneze cu FCSB. Surpriză uriaşă în Liga I

Transfer de ultimă oră reuşit de Becali. Cluburile s-au înţeles şi jucătorul urmează să semneze cu FCSB. Surpriză uriaşă în Liga Igalerie foto

Superliga

Comentarii

FCSB are deja patru ani de când n-a mai cucerit titlul de campioană în Liga I, iar actualul sezon pare compromis şi el. Cu două etape rămase de disputat până la final, CFR Cluj mai are nevoie de un singur punct pentru a-şi trece în palmares al doilea titlu consecutiv.

Gigi Becali şi-a schimbat strategia, iar în ultimele sezoane a evitat să mai transfere jucători străini. Patronul FCSB-ului a construit o academia de ultimă generaţie, la Berceni, şi a început să adune cei mai buni tineri jucători din ţară.

La fel se întâmplă şi pentru prima echipă. Puştii care impresionează în Liga I sunt luaţi imediat la FCSB, iar în vara acestui an sunt aşteptaţi să sosească la gruparea roş-albastră alţi doi jucători de mare perspectivă: Răzvan Oaidă şi Claudiu Belu.

FCSB, transfer din Liga a II-a

Pe lângă Oaidă şi Belu, Gigi Becali a mai pus ochii pe un jucător, de această dată unul din Liga a II-a. Liderul eşalonului secund, Academica Clinceni, îl are pe Adrian Şut, jucător care a impresionat în acest sezon. Cum FCSB şi echipa ilfoveană se află în relaţii foarte bune, Becali a căzut de acord imediat cu oficialii Clinceniului pentru transferul mijlocaşului. Conform sport.ro, acum, roş-albaştrii trebuie să-l convingă şi pe Şut să semneze un contract începând din vară.

Adrian Şut are 20 de ani, evoluează pe postul de mijlocaş central şi a fost crescut la Oradea. Ca senior, Şut a trecut pe la Târgu Mureş, Unirea Jucu, Pandurii, iar acum la Clinceni.

  • 225 de mii de euro este cota lui Adrian Şut, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare