Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de ultimă oră! Surpriză pentru FCSB. Starul a aterizat în ţară şi va fi prezentat pe stadion: ultimele detalii

Transfer de ultimă oră! Surpriză pentru FCSB. Starul a aterizat în ţară şi va fi prezentat pe stadion: ultimele detalii

FCSB

Comentarii

Unul dintre cele mai aşteptate transferuri ale verii e pe cale să fie înregistrat, după mai multe luni de negocieri dure, dar şi de piedici juridice. Gigi Becali şi FCSB aşteaptă cu sufletul la gură decizia FIFA, în privinţa lui Bogdan Planic (28 de ani), fundaş care, notează presa din Israel la unison, a ajuns la Haifa şi urmează să fie prezentat de noua echipă.

Imediat după izbucnirea pandemiei, Gigi Becali a decis reducerea salariilor la FCSB pe perioada întreruperii competiţiilor. Bogdan Planic s-a opus şi a fost trecut în şomaj tehnic. 

Revoltat, Bogdan Planic a acuzat că nu a fost plătit pe două luni şi jumătate, în iunie, şi şi-a reziliat unilateral contractul, mizând pe o datorie de 38.000 de euro din partea lui Gigi Becali. 

Dacă Bogdan Planic va pierde procesul cu FCSB, atât fundaşul central, cât şi clubul care-l transferă riscă să plătească despăgubiri de 10 milioane de euro. Gigi Becali e încrezător că va primi suma, în condiţiile în care sârbul e aproape de a semna cu Maccabi Haifa. 

Surpriză pentru Gigi Becali. Fostul star de la FCSB, Bogdan Planic, e aproape de transferul în Israel

Sâmbătă, presa din Israel a anunţat la unison transferul lui Bogdan Planic la Maccabi Haifa, club care se află pe locul patru în prima ligă, după prima etapă. Fostul fundaş de la FCSB a aterizat în Israel, iar jurnaliştii locali anunţă că fotbalistul cu care Gigi Becali se află în conflict va face vizita medicală, va fi prezentat pe stadion şi va fi băgat în lot pentru antrenamente. 

Sport5.co.il: "Un alt sârb, care deja a aterizat în Israel, e fundaşul Bogdan Planic, care va face vizita medicală şi un tur de stadion (n.r. - Sammy Ofer Stadium) la prezentarea oficială. E de aşteptat să semneze după ce FIFA va confirma că e liber de contract şi după ce se va demonstra că Maccabi Haifa nu e vulnerabilă în conflictul dintre Steaua Bucureşti (n.r. - FCSB) şi patronul Gigi Becali. În acest sens, departamentul juridic lucrează pentru ca Maccabi Haifa să fie acoperită"

Sport1.maariv.co.il: "Am aflat că Bogdan Planic a ajuns în Israel şi că va semna în curând. Va fi băgat în lot pentru antrenamente, chiar dacă nu va putea fi pus pe foaia de joc pentru meciul de miercuri"

Gigi Becali a speriat-o pe Goztepe cu daunele cerute. Turcii l-au trimis pe Bogdan Planic la Maccabi Haifa

"După ce a făcut ce a făcut, nu mai accept niciun fel de înţelegere. Să plătească 10 milioane cine îl ia, că aşa are clauză", a declarat Gigi Becali despre fostul jucător de la FCSB. Procesul deschis la FIFA de cele două părţi a speriat-o pe Goztepe, care, prin vocea preşedintelui Talat Papatya, a anunţat că a renunţat la transferul fundaşului sârb: "Am ştiut că e o problemă cu Planic, dar ne-am dat seama că e alta decât cea despre care am fost informaţi. În situaţia asta, clubul e responsabil pentru orice acţiune". 

  • 92 de meciuri a jucat Bogdan Planic pentru FCSB
  • În 2017, Gigi Becali a plătit 300.000 de euro pentru serviciile lui Bogdan Planic. Sârbul a venit din ţara natală de la Vojvodina. 

 

Afla mai multe despre: gigi becalitransferuri fcsbfcsbgigi becali fcsbtransferuri gigi becalibogdan planic transferbogdan planic maccabi haifa 

viewscnt
Articole similare