Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de urgenţă cerut de Ronald Koeman la FC Barcelona! Antrenorul a discutat deja cu şefii clubului catalan

Transfer de urgenţă cerut de Ronald Koeman la FC Barcelona! Antrenorul a discutat deja cu şefii clubului catalan

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Koeman (57 de ani) a cerut un transfer de urgenţă la FC Barcelona. Antrenorul de pe Camp Nou a solicitat conducerii să transfere un fundaş central în ianuarie 2021, când se va deschide următoarea perioadă de mercato.

Barcelona a avut infirmeria plină în ceea ce priveşte compartimentul defensiv central, cu Pique, Araujo şi Umtiti accidentaţi. Primul are o leziune gravă şi va mai lipsi încă o perioadă destul de mare, iar ceilalţi doi abia şi-au revenit şi nu pot fi încă utilizaţi la potenţial maxim. Astfel că Ronald Koeman a mers să discute cu şefii săi despre prioritatea de pe piaţa transferurilor.

Sport scrie că Ronald Koeman a cerut un fundaş central, fie Eric Garcia (20 de ani) de la Manchester City, fie un alt stopper care să vină sub formă de împrumut. Programul încărcat l-ar supune Clement Lenglet, singurul fundaş central valid cu experienţă, la riscul unei accidentări din cauza suprasolicitării.

În decembrie, Barcelona mai are de jucat şase meciuri în 16 zile, cu Levante, Real Sociedad, Valencia şi (toate acasă, în campionat), Valladolid (deplasare, în campionat) şi cu Juventus în Liga Campionilor, pe Camp Nou.

Afla mai multe despre: ronald koemanfundas centralfc barcelona 

viewscnt
Articole similare