Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de URGENŢĂ la CFR Cluj înainte de finalul sezonului. Dan Petrescu şi-a betonat atacul cu ultima lovitură: "Suntem mulţumiţi de cifrele transferului"

Transfer de URGENŢĂ la CFR Cluj înainte de finalul sezonului. Dan Petrescu şi-a betonat atacul cu ultima lovitură: "Suntem mulţumiţi de cifrele transferului"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Campioana României în exerciţiu, CFR Cluj, îşi asigură viitorul! Ardelenii au obţinut semnătura tânărului mijlocaş ofensiv Dorinel Todoran (17 ani), de la Viitorul Arad.

Exasperat de regula "U21", Dan Petrescu a dat undă verde conducerii la achiziţionarea de tinere talente din ţară. Ultimul jucător acontat de CFR Cluj este Dorinel Todoran, originar din Ibăneşti (judeţul Mureş), care a mai activat la Atletic Kids Gurghiu, Viitorul Arad, CS Ineu şi Lunca Teuz Cermei.

La 14 ani şi 11 luni debuta în Liga a 4-a, la Păulişana Păuliş, în judeţul Arad, sub coordonarea antrenorului Dinu Maghici, iar la 16 ani era titular incontestabil la Lunca Teuz Cermei, în Liga a 3-a, unde a reuşit să şi marcheze goluri importante.

Fotbalistul se va antrena, pentru moment cu echipa secundă din Gruia, ce activează în Liga a 3-a, însă în sezonul viitor există probabilitatea să fie împrumutat în liga secundă, pentru a căpăta mai multă experienţă. Asta dacă nu îl impresionează rapid pe Dan Petrescu şi îl "forţează" să-l păstreze pentru meciurile de foc din Liga 1.

Transfer la CFR Cluj. Dan Petrescu şi-a luat mijlocaş ofensiv

"Ne bucurăm foarte mult pentru Dorinel, căci ştim cât a muncit şi câte sacrificii a făcut în cariera sa, plecând, de exemplu, de acasă la o vârstă foarte fragedă. E un băiat foarte serios, a progresat mult de când a venit la Arad şi merită să facă pasul la un club de talia CFR-ului. El va face parte din lotul echipei a doua, ce evoluează în Liga 3-a, însă, în funcţie de evaluarea antrenorilor, s-ar putea lua decizia să fie împrumutat şi la un club de Liga 2-a.

Chiar dacă are mai puţină importanţă, clubul Viitorul e mulţumit şi de cifrele transferului, ca să spunem aşa. CFR Cluj a achitat grila de formare, iar clubul nostru va mai încasa 30 de mii de euro când fotbalistul va juca zece meciuri la prima echipă a clubului. În plus, ne-am menţinut un procent de 10% din viitorul transfer”, a precizat pentru www.sportarad.ro Giovanni Catanzariti, preşedintele clubului Viitorul Arad.

În acest sezon de Liga 1, CFR Cluj a utilizat cinci jucători eligibili regulii "U21": Valentin Costache (31 de meciuri), Cătălin Itu (30), Claudiu Petrila (15), Alin Fica (1), Otto Hindrich (1).

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare