Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de urgenţă la FCSB. Becali i-a găsit înlocuitorul perfect lui Gnohere. A rupt plasele şi a marcat 16 goluri în 20 de meciuri

Transfer de urgenţă la FCSB. Becali i-a găsit înlocuitorul perfect lui Gnohere. A rupt plasele şi a marcat 16 goluri în 20 de meciurigalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a început anul cum nu se putea mai rău. Echipa patronată de Gigi Becali a pierdut primul meci oficial din 2020, scor 0-1, chiar pe terenul liderului CFR Cluj, iar acum roş-albaştrii s-au îndepărtat de un nou titlu în Liga I.

FCSB n-a tras pe poarta CFR-ului în meciul direct de duminică, iar problemele din linia ofensivă a roş-albaştrilor sunt tot mai clare. Harlem Gnohere este singurul atacant de meserie din lotul lui Bogdan Argeş Vintilă, însă francezul a ratat pregătirea de iarnă, iar acum este foarte aproape de a pleca de la FCSB.

Lugano este interesată de transferul lui Harlem Gnohere, iar Gigi Becali este dispus să se despartă de atacantul francez (DETALII AICI). Astfel, oficialii roş-albaştrilor caută acum un înlocuitor pe măsură care să o ajute pe FCSB să câştige titlul în Liga I, ultimul fiind cucerit în 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă.

În vârstă de 31 de ani, Gnohere se află la FCSB din ianuarie 2017, atunci când a fost transferat de la Dinamo. 250.000 de euro a plătit Gigi Becali la acea vreme în schimbul atacantului francez, care a strâns 111 prezenţe în tricoul vicecampioanei en titre a Ligii 1 şi a reuşit 51 de goluri şi şase pase decisive.

Becali şi-a găsit atacant. Lovitura pregătită de FCSB

Prima variantă este Ante Vukusic, un atacant pentru care Gigi Becali trebuie să achite un milion de euro. Croatul de 28 de ani a marcat 16 goluri în cele 20 de meciuri jucate în acest sezon în prima ligă din Slovenia. Conform gsp.ro, oamenii din staff-ul celor de la FCSB au căzut de acord că Vukusic este omul perfect pentru ofensiva vicecampioanei, astfel că transferul depinde doar de Gigi Becali.

Cotat la 600 de mii de euro, pe site-ul de specialitate transfermarkt.com, oficialii clubului Olimpija Ljubljana sunt de acord să îl lase pe atacantul croat să semneze cu FCSB în schimbul sumei de un milion de euro.

  • Ionuţ Vînă este jucătorul pe care Gigi Becali a plătit cei mai mulţi bani în acest sezon, 750 de mii de euro

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare