Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de urgenţă la FCSB. Becali n-a mai stat pe gânduri şi a făcut oferta pentru un nou jucător: "E de mare perspectivă"

Transfer de urgenţă la FCSB. Becali n-a mai stat pe gânduri şi a făcut oferta pentru un nou jucător: "E de mare perspectivă"galerie foto

FCSB

Comentarii

În sezonul trecut, FCSB a avut mari probleme în defensivă, în special în centrul apărării, iar acum se confruntă cu o nouă situaţie dificilă.

În urma plecărilor lui Romario Benzar şi Junior Morais, FCSB a rămas descoperită în zonele laterale. Dacă, pe partea dreaptă, roş-albaştrii îl au pe Claudiu Belu, în stânga, Bogdan Andone a fost nevoit să improvizeze în amicalul cu CS Mioveni.

Momcilovic este accidentat, Junior Morais a plecat, iar Bradley de Nooijer a refuzat să vină la FCSB, astfel că oficialii vicecampioanei au găsit o nouă variantă. În urma evoluţiilor apreciate de la Campionatu European de tineret, Florin Ştefan este dorit insistent de Gigi Becali la FCSB.

Patronul roş-albaştrilor a făcut deja o ofertă pentru fundaşul stânga de 23 de ani, iar acum oficiali lui Sepsi urmează să dea un răspuns. Un milion de euro a pus Becali pe masă pentru aducerea lui Florin Ştefan.

Florin Ştefan, cerut de urgenţă la FCSB. Becali pregăteşte transferul

"E greu cu Bălaşa sau cu Roman. Normal că ne trebuie acolo un fundaş de picior stâng. E greu să joci toate meciurile în stânga cu fundaş de picior drept. Un meci poţi suplini, dar nu un sezon întreg. Toate pierderile sunt grele. Benzar şi Morais erau doi jucători buni, ofensivi, ne ajutau foarte mult, care împingeau jocul. Vorbesc de ei pentru că ei au jucat mai mult. Din ce am văziut, Florin Ştefan e un fundaş stânga de mare perspectivă" , a declarat Florin Tănase.

În sezonul trecut, fundaşul stânga a marcat patru goluri în cele 29 de meciuri jucate pentru Sepsi în toate competiţiile, iar în urma acestor evoluţii, Florin Ştefan a devenit titular incontestabil în echipa lui Mirel Rădoi.

  • 850 de mii de euro este cota lui Florin Ştefan, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: florin stefanbecalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare