Experiențe împreună.
You are here:

Transfer de URGENŢĂ la FCSB! Becali pune banii pe masă şi-şi repară greşeala, după derby: "Îl vreau de doi ani, dar am ascultat de colaboratori!"

Transfer de URGENŢĂ la FCSB! Becali pune banii pe masă şi-şi repară greşeala, după derby: "Îl vreau de doi ani, dar am ascultat de colaboratori!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (61 de ani) a fost extrem de supărat după înfrângerea suferită de FCSB în derby-ul cu Dinamo (1-2). Patronul roş-albaştrilor a anunţat mutări importante la echipă. Andrei Miron (25 de ani), fundaşul Botoşaniului, se va prezenta la anternamente începând de mâine (n.r. - marţi, 18 februarie), iar Becali a spus că îl vrea pe şi veteranul Cosmin Frăsinescu (35 de ani) de la Poli Iaşi.

Eliminarea lui Iulian Cristea din prima repriză a partidei cu Dinamo, când l-a lovit pe Slavko Perovic (30 de ani) cu piciorul în cap şi acesta a căzut inconştient, l-a supărat rău pe Gigi Becali, care vrea să scape acum de fundaşul său. În locul lui Cristea, la FCSB vor veni Andrei Miron, care e deja acontat de trupa roş-albastră, iar Gigi Becali a anunţat că şi l-ar dori şi pe Cosmin Frăsinescu (35 de ani), căpitanul Iaşiului.

Becali a dezvăluit că i-a vrut pe cei doi încă de acum doi ani, dar a ascultat de specialiştii din jurul său şi a luat o decizie proastă: "Miron se va prezenta la antrenamente, mâine. N-avem fundaş central. Ne mai trebuie un fundaş central, m-am interesat de Frăsinescu. Eu am vrut să-l iau acum un an, doi. Şi pe Miron, şi pe Frăsinescu. Asta e, am ascultat şi eu de colaboratori", a spus Gigi Becali, luni dimineaţă, la Pro X.

Finanţatorul FCSB a bătut palma cu Valeriu Ifitme, patronul Botoşaniului, pentru transferul lui Andrei Miron încă din ianuarie, dar s-au înţeles ca acesta să rămână la echipa lui Marius Croitoru până înaintea ultimei etape din sezonul regulat al Ligii 1.

În ceea ce-l priveşte pe Frăsinescu, nu s-a mai discutat până acum despre transferul său la FCSB, deşi Becali a spus că îl doreşte de mai mult timp pe veteranul de la Iaşi.

viewscnt
Articole similare