Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de urgenţă la FCSB! Gigi Becali a bătut palma pentru un mijlocaş pe care a plătit 700.000 de euro

Transfer de urgenţă la FCSB! Gigi Becali a bătut palma pentru un mijlocaş pe care a plătit 700.000 de euro

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a bătut palma cu FC Botoşani pentru Răzvan Oaidă, iar jucătorul va ajunge la FCSB abia din vară. Răzvan a semnat deja, iar în conturile echipei moldave vor intra 700.000 de euro.

Deşi are unul dintre cele mai puternice loturi din campionat, vicecampioana României vrea să mai aducă un jucător. Imediat după victoria cu Craiova, Mihai Stoica a recunoscut că roş-albaştrii vor mai realiza astăzi încă un transfer.

În ultima zi de transferuri, FCSB a oferit 700 de mii de euro pentru Răzvan Oaidă. Oficialii clubului FC Botoşani au fost de acord cu suma propusă de Gigi Becali, astfel că mijlocaşul central de 20 de ani este aşteptat astăzi să semneze cu echipa pregătită de Mihai Teja.

Oaidă a fost remarcat deja de Rădoi şi a şi fost folosit inclusiv în campania din toamnă, în care mijlocaşul era sub vârstă. Oaidă a bifat meciurile cu Bosnia 2-0 şi Ţara Galilor 2-0, în primul fiind chiar integralist.

Oaidă a mai evoluat la echipele de juniori de la Wolverhampton şi de la Brescia, iar la Botoşani a ajuns în septembrie 2017. 

  • 400 de mii de euro este cota lui Oaidă, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: becalifcsbcraiovaliga 1botosanioaida 

viewscnt
Articole similare