Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TRANSFER de vis la AS Roma! Lovitură în Liga 1: pentru ce fotbalist au venit italienii la Dinamo - FCSB

TRANSFER de vis la AS Roma! Lovitură în Liga 1: pentru ce fotbalist au venit italienii la Dinamo - FCSB

Superliga

Comentarii

Derby-ul dintre Dinamo şi FCSB îi poate aduce un transfer de vis unui fotbalist al gazdelor. Fundaşul central Ricardo Grigore (20 de ani) le-a atras atenţia celor de la AS Roma, care au venit să-l urmărească pe Arena Naţională.

Dinamo - FCSB, LIVE VIDEO, duminică, de la ora 20:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro.

Dinamo - FCSB poate fi cel mai important meci din cariera lui Ricardo Grigore, care e titular în centrul apărării dinamoviste, alături de Puljic. Internaţionalul român va trebui să-i impresioneze pe scouterii lui AS Roma, care au venit special pentru el pe Arena Naţională, anunţă doardinamo.ro. 

De altfel, Ricardo Grigore este urmărit de o bună perioadă de timp de italieni, care îl monitorizează în vederea unui transfer în Serie A. 

  • 450.000 de euro e cota lui Ricardo Grigore, conform transfermarkt.de.
  • 2 meciuri pentru naţionala U21 a României a bifat Ricardo Grigore

Inclusiv preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea, a confirmat prezenţa a mai multor scouteri la derby: "Sunt scouteri din toată Europa. Din Olanda, Spania, Italia. Sunt scouteri care vin pentru jucătorii tineri. Nu numai de la AS Roma sunt scouteri", a declarat oficialul dinamovist pentru Telekom Sport.  

Ricardo Grigore, înainte de Dinamo - FCSB

Chiar dacă FCSB va avea o parte din Peluza Nord în spate la derby-ul cu Dinamo, Ricardo Grigore e convins că suporterii dinamovişti se vor face mai auziţi pe Arena Naţională. Ambele galerii promit spectacol în tribune, iar Grigore sper ca stadionul să fie plin.

"La capitolul ăsta nu cred că ar putea să intre în duel cu ai noştrii. Ştiţi şi voi ce fani minunaţi avem şi ce fac pentru echipă. Tot timpul sunt alături de noi şi, cum aţi văzut, au şi cumpărat nişte procente din club. Sunt unici şi ceea ce fac ei nu cred că vor mai face mulţi suporteri în România. Este foarte bine că se joacă pe Arena Naţională. Sper din tot sufletul meu să vină multă lume la meci pentru că este altceva când joci cu publicul lângă tine", a spus Ricardo Grigore.

"Ricci", care a vândut bilete pentru suporterii lui Dinamo, spune că galeria "câinilor" e bine cunoscută de toată lumea, în special de toţi jucătorii care vin la Dinamo: "Toţi jucătorii care vin la Dinamo sunt bine informaţi de galeria noastră, de ce înseamnă un derby şi ce importanţă are acest meci", a mai spus Grigore.

Afla mai multe despre: dinamodinamo fcsbfcsbricardo grigorericardo grigore as romaas roma scouteri dinamo fcsbtransfer ricardo grigore 

viewscnt
Articole similare