Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de vis! Un expert în fotbalul spaniol a anunţat unde ajunge Florin Andone: "Hughton e chiar impresionat de el!"

Transfer de vis! Un expert în fotbalul spaniol a anunţat unde ajunge Florin Andone: "Hughton e chiar impresionat de el!"

Stranieri

Comentarii

Florin Andone este la un singur pas de cel mai imporatnt transfer al carierei, unul care îl va aduce pe internaţionalul român în cel mai bogat campionat al lumii, Premier League.

Jurnalistul spaniol Guillem Balague, colaborator al Sky Sports şi corespondent al cotidianului AS în Marea Britanie, a dezvăluit că atacantul lui Deportivo La Coruna este foarte aproape de Brighton & Hove Albion, echipă care şi-a asigurat menţinerea în Premier League.

Clauza de reziliere a contractului lui Andone a scăzut la doar 7 milioane de euro odată cu retrogradarea echipei în Segunda, iar tehnicianul lui Brighton nu vrea să rateze această ocazie.

Andone e comparat de Balague cu austriacul Marko Arautovic, care a impresionat în acest sezon la West Ham, fiind cel mai important om al "ciocănarilor".



"Brighton e aproape de a-l aduce pe atacantul Florin Andone de la Deportivo. Are 19 goluri în 48 de meciuri pentru Deportivo. E un atacant foarte mobil şi munceşte mult când nu are mingea. Îmi aminteşte de Marko Arnautovic. Poate are nevoie de mai multe ocazii pentru a marca, însă Chris Hughton este chiar impresionat de el. L-a identificat drept o ţintă şi vrea să-l aducă la club", a declarat Guillem Balague, citat de Daily Star.

Afla mai multe despre: florin andonetransferbrighton 

viewscnt
Articole similare