Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer din Portugalia la CFR Cluj. Marius Şumudică, uimit de Copilu când a aflat cine e fotbalistul. Mutările pregătite

Transfer din Portugalia la CFR Cluj. Marius Şumudică, uimit de Copilu când a aflat cine e fotbalistul. Mutările pregătitegalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj îşi planifică noua strategie, iar oamenii care iau cele mai importante decizii, înaintea noului sezon, sunt Marian Copilu şi Marius Şumudică. De altfel, noul antrenor a recunoscut că a fost cucerit de conducătorul din Gruia. În această perioadă, campioana planifică transferuri.

Marius Şumudică a recunoscut că CFR Cluj l-a convins să vină din vacanţă în Gruia. Negocierile au durat două zile, după ce Edi Iordănescu a anunţat că o părăseşte pe campioana României. Noul principal i-a mulţumit fiului fostului selecţioner şi va ataca grupele Champions League sau Europa League. 

Marius Şumudică, uimit de Marian Copilu în privinţa unui fotbalist din Portugalia

Nelu Varga i-a găsit un aliat lui Marius Şumudică în club. Marian Copilu este considerat omul de spatele performanţelor din ultimii ani, iar antrenorul şi conducătorul par a fi pe aceeaşi lungime de undă. 

Cei doi au discutat inclusiv despre câţiva fotbalişti care ar putea ajunge în Gruia, iar cunoştinţele lui Marian Copilu l-au uimit pe Şumi. El a recunoscut că nu se aştepta şi a povestit despre un fotbalist din Portugalia vizat de un transfer: 

"Marian Copilu e un om care-ţi dă mână liberă, te lasă să lucrezi. Nu mă aşteptat să fie atât de bine pregătit, să cunoască atât de mulţi jucători. Am avut o discuţie cu el vreo două ore, înainte să semnez. Nu mă aşteptam să fie atât de bine pregătit. I-am spus, de exemplu, despre un jucător pe mi-l doream, pe care să-l aduc din Portugalia şi ştia totul despre el deja. E un om împătimit, care vrea să facă performanţă. E trup şi suflet de dimineaţă până seara. Am vorbit de peste 50 de ori la telefon cu el într-o zi", a declarat Marius Şumudică pentru Telekom Sport.  

Foto: Marian Copilu (mijloc), alături de Iasmin Latovlevici (stânga) şi Alexandru Chipciu (dreapta)

Câte transferuri face CFR Cluj

Campioana ar urma să aducă doi, trei fotbalişti, pentru prima jumătate a sezonului, în care va lupta pentru calificarea într-o grupă europeană.  "Vedem ce e de făcut în continuare, va trebui să completăm lotul cu doi, trei jucători, cel puţin Suntem, în discuţii", a mai spus Şumudică. 

CFR Cluj a rezolvat deja prelungirea contractului lui Mario Rondon pentru încă un sezon. De asemenea, sursele Telekom Sport susţin că Giedrius Arlauskis a cerut un salariu lunar de 30.000 de euro ca să continue la echipă, sumă care l-ar face cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1.

Afla mai multe despre: cfr clujmarius sumudicamarian copilumarius sumudica marian copilutransferuri cfr cluj 

viewscnt
Articole similare