Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer după transfer în Ştefan cel Mare. Dinamo se pregăteşte să aducă un fotbalist cu ştate vechi în LaLiga

Transfer după transfer în Ştefan cel Mare. Dinamo se pregăteşte să aducă un fotbalist cu ştate vechi în LaLigagalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Isma Lopez (30 de ani) este fundaş stânga de meserie şi este gata să vină în România. Spaniolul mai are contract cu Tenerife până în 2021, dar aşteaptă să rămână liber de contract şi să semneze cu Dinamo.

După Vlad Achim, Janusz Gol şi Adam Nemec, Isma Lopez ar deveni al patrulea transfer pe care îl fac roş-albii în această vară. Pentru fanii echipei din Ştefan cel Mare, numele spaniolului este o surpriză având în vedere că ei îi aşteptau pe Paul Anton şi pe George Ţucudean.

Conform elcorreo.com, fundaşul şi Dinamo s-au înţeles, iar tranzacţia se va efectua fără a se plăti vreo sumă de transfer. GSP.ro susţine că Isma Lopez va semna un contract valabil pe doi ani cu echipa lui Cosmin Contra şi va încasa un salariu lunar de 15 mii de euro.

Isma Lopez mai are în CV echipe precum Zaragoza B, Lugo, Athletic Bilbao, Sporting Gijon şi Omonia Nicosia. Fost internaţional de juniori al Spaniei, Lopez a cucerit titlul european în 2017 cu naţionala U17 a Spaniei, iar în sezonul recent încheiat a evoluat zece partide pentru Tenerife.

Fundaşul stânga are şi un meci în cupele europene, în Europa League mai exact, în urmă cu opt ani, atunci când evolua la Bilbao.

  • 66 de meciuri a jucat Isma Lopez în La Liga, la Bilbao şi Gijon
  • fundaşul stânga are în CV două goluri înscrise în primul eşalon spaniol

 

Afla mai multe despre: dinamotransfer 

viewscnt
Articole similare