Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer fabulos pentru Olăroiu! Inter aduce un star de la PSG şi îl trimite în China! Planul patronului miliardar

Transfer fabulos pentru Olăroiu! Inter aduce un star de la PSG şi îl trimite în China! Planul patronului miliardargalerie foto
Comentarii

Presa din Italia scrie că Internazionale Milano este interesată de transferul a doi jucători de la Paris Saint Germain: Julien Draxler şi Angel di Maria.

Dacă în cazul Draxler, Inter ar urma să plătească o sumă de bani şi l-ar putea trimite la schimb şi pe Joao Mario la Paris, în cazul lui Angel di Maria situaţia este puţin mai complicată.

Inter l-ar dori pe Di Maria la un preţ cât mai accesibil, mai ales că argentinianul are un salariu foarte mare. Un salariu pe care patronul miliardar, Zhang Jindong, care deţine compania Suning l-ar putea plăti, dar pentru care ar apela şi la un artificiu. Oficialii milanezilor vor să-l convingă pe Di Maria să joace doi ani pe Giuseppe Meazza, apoi să-l trimită la clubul partener, Jiangsu Suning, formaţie antrenată de Cosmin Olăroiu.

 

 

O mutare prin care Angel di Maria şi-ar asigura un final frumos de carieră din punct de vedere financiar.

Di Maria (31 de ani) a jucat în cariera sa la Rosario Central, Benfica, Real Madrid, Manchester United şi Paris Saint Germain. Are 97 de meciuri pentru Argentina şi 20 de goluri marcate în 11 ani.

Argentinianul a marcat 36 de goluri pentru Real Madrid, 4 goluri pentru Manchester United şi 66 de goluri pentru Paris Saint Germain. El are încă o cotă de piaţă de 45 de milioane de euro şi încă 2 ani de contract cu gruparea de pe Parc de Princes. PSG ar fi totuşi obligată să vândă în perioada următoare din cauza ameninţării Legii Fair Play-ului Financiar.

Afla mai multe despre: angel di mariapsgcosmin olăroriu 

viewscnt
Articole similare