Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer fantastic pentru fotbalul românesc. Va juca la una dintre cele puternice formaţii din Europa

Transfer fantastic pentru fotbalul românesc. Va juca la una dintre cele puternice formaţii din Europagalerie foto

Fotbal

Comentarii

Presa din Kazahstan anunţă că una dintre cele mai valoroase formaţii din futsalul european, formaţia kazahă Kairat Almaty, l-a achiziţionat pe componentul lotului naţional al României, Savio Valadares.

Savio (26 de ani) s-a născut în Brazilia, la Botofogo, însă în 2017 s-a mutat în România şi a fost naturalizat. La câteva luni de la debut, Savio a marcat şase din cele nouă goluri ale României în barajul cu Georgia (7-4 acasă, 2-2 deplasare), reuşite ce au dus România la Campionatul European din 2018. La acea vreme, Savio evolua pentru Informatica Timişoara, însă în vara lui 2019 s-a transferat la Imperiar Wet Miercurea Ciuc.

Kairat Almaty este cea mai puternică formaţie din Kazahstan şi una dintre cele mai puternice din Europa. În ultimii şapte ani a câştigat de două ori UEFA Cup Futsal, cea mai importantă competiţie intercluburi de futsal din Europa.

Sezonul trecut, Kairat Almaty a pierdut finala în faţa portughezilor de la Sporting Lisabona, cu scorul de 1-3. În actuala ediţie a UEFA Cup Futsal, Kairat a fost eliminată în Runda de Elită, ultimele grupe înainte de Turneul Final.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare