Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer galactic | Guardiola vrea să dea 90 de milioane de euro pe un jucător de la Real Madrid!

Transfer galactic | Guardiola vrea să dea 90 de milioane de euro pe un jucător de la Real Madrid!
Comentarii

Manchester City vrea să transfere de la Real Madrid. Pep Guardiola l-a pierdut pe italo-brazilianul Jorginho care a ales să semneze cu Chelsea şi caută acum alte soluţii. Conform celor de la Daily Star, tehnicianul spaniol este dispus să ofere 90 de milioane de euro pentru un mijlocaş de la Real.

Chelsea l-a anunţat ieri pe Jorginho, fotbalistul de la Napoli pentru care Guardiola a insistat enorm în această vară. Italianul cu origini braziliene ajunsese chiar la un acord cu Manchester City, însă numirea lui Maurizio Sarri ca antrenor pe Stamford Bridge a întors situaţia definitiv în favoarea londonezilor.

Odată încheiată afacerea Jorginho, City a trecut la următoarele variante pe care Guardiola le-a pus pe lista de achiziţii. Englezii scriu că acum, cea mai importantă ţintă a antrenorului spaniol este un fotbalist de la Real Madrid!

Mateo Kovacic, mijlocaşul în vârstă de 24 de ani ar fi dorit de Manchester City, însă pretenţiile grupării de pe Santiago Bernabeu sunt foarte mari. Real Madrid cere conform Daily Star nu mai puţin de 90 de milioane de euro pentru internaţionalul croat, care în această seară ar putea deveni şi campion mondial cu echipa sa reprezentativă.

Croatul cu origini austriece a sosit la Madrid în 2015, dar nu a reuşit să câştige un loc de titular, cu toate că a strâns peste 100 de meciuri pentru "Los Merengues". Kovacic a anunţat înaintea Cupei Mondiale că îşi doreşte să joace şi că ia în calcul o plecare de la Real Madrid în această vară. Campioana Europei ar prefera un împrumut al jucătorului, sau o vânzare cu clauză de răscumpărare, însa City doreşte să-l transfere doar definitiv. Kovacic are contract cu Real până în 2021 şi a costat-o pe Real 30 de milioane de euro.

  • 109 meciuri are Kovacic la Real Madrid
  • 3 goluri si 8 pase decisive a reuşit croatul pe Bernabeu
  • 30 de milioane de euro este cota sa de piaţă conform Transfermarkt

Afla mai multe despre: manchester cityreal madridmateo kovacicguardiola 

viewscnt
Articole similare