Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer „galactic” la Arsenal. Jucătorul lui Real Madrid pe care Arteta îl doreşte cu orice preţ

Transfer „galactic” la Arsenal. Jucătorul lui Real Madrid pe care Arteta îl doreşte cu orice preţ

Arsenal

Comentarii

În pauză competiţională din cauza pandemiei de coronavirus, Arsenal se gândeşte ce transferuri să facă în perioada de mercato. Playmakerul lui Real Madrid, James Rodriguez este dorit cu ardoare pe Emirates.

Cotidianul britanic, The Sun şi cel iberic, Marca, scriu că Arsenal e dispusă să facă orice pentru a îl transfera pe James Rodriguez în vara acestui an. Presa din Anglia consideră că mijlocaşul columbian este jucătorul perfect pentru a îmbunătăţi calitatea din atacul „tunarilor”.

James este folosit destul de puţin la Real Madrid de către Zidane după ce a petrecut două sezoane sub formă de împrumut la Bayern Munchen. În acest sezon de La Liga, sud-americanul a jucat în doar şapte partide şi 13 în total în toate competiţiile pentru spanioli.

În cazul în care va ajunge în Anglia, James Rodriguez va bifa al cincilea campionat european după ce a evoluat în Portugalia, Franţa, Spania şi Germania. Pe lângă faptul că va avea mai multe şanse să prindă minute, James Rodriguez este dorit extrem de mult de către managerul lui Arsenal, Mikel Arteta.

Real Madrid îşi va dori probabil să încaseze cât mai repede nişte bani pe James Rodriguez având în vedere că internaţionalul columbian mai are contract cu „galacticii” până în vara lui 2021.





 

Afla mai multe despre: arsenaljames rodriguezartetareal madrid 

viewscnt
Articole similare