Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer "galactic" pregătit de Paris Saint-Germain! Francezii vor să aducă un jucător de la Real Madrid

Transfer "galactic" pregătit de Paris Saint-Germain! Francezii vor să aducă un jucător de la Real Madrid

PSG

Comentarii

Paris Saint-Germain este în căutarea unui fundaş stânga, iar Leonardo, directorul sportiv al francezilor, l-a găsit în Spania, la Real Madrid.

Layvin Kurzawa nu îşi prelungeşte contractul cu PSG şi va pleca gratis în vară, astfel că în banda stângă a apărării campioanei Franţei rămâne un gol. Deşi au încercat în ultima perioadă mai multe opţiuni, brazilianul Leonardo şi-a îndreptat acum atenţia asupra unui jucător de la Real Madrid. 

Sergio Reguilon (23 de ani), împrumutat la FC Sevilla în actuala stagiune, este ţinta lui PSG, potrivit RMC Sport. 25 de meciuri a jucat Reguilon pentru fosta adversară a lui CFR Cluj din UEFA Europa League, însă clubul din Andalucia nu îl va cumpăra definitiv, iar Reguilon se va întoarce la Real Madrid, acolo unde îi are colegi pe post pe Ferland Mendy şi Marcelo. 

Cum spaniolul ar fi abia a treia soluţie ca fundaş stânga, iar Leonardo îi promite postul de titular la PSG, este foarte probabil ca Reguilon să accepte oferta francezilor. La PSG el ar fi coleg din nou cu Keylor Navas, dar ar juca alături şi de alţi spanioli, Ander Herrera şi Pablo Sarabia. 

20.000.000 de euro este cota lui Sergio Reguilon, potrivit transfermarkt.com. 

Afla mai multe despre: reguilonreal madridtransfer psg 

viewscnt
Articole similare