Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer important la CSM Bucureşti. Yvette Broch a semnat un contract pe două sezoane

Transfer important la CSM Bucureşti. Yvette Broch a semnat un contract pe două sezoane

Handbal

Comentarii

Clubul Sportiv Municipal Bucureşti a anunţat transferul pivotului olandez Yvette Broch, care a semnat un contract cu gruparea bucureşteană pentru următoarele două sezoane, anuntă News.ro

Născută la Monster, oraş situat în provincia Zuid-Holland, în 23 decembrie 1990, Yvette Broch are un palmares impresionant şi este considerată una dintre cele mai bune jucătoare pe postul său din lume.

Yvette Broch a debutat în handbalul olandez la HV Quintus, echipă din oraşul Kwintsheul. După doi ani a urmat transferul la VOC Amsterdam, pentru care a evoluat timp de un sezon. Tot un sezon a jucat pentru formaţia spaniolă Balonmano Alcobendas, după care a plecat la Metz Handball. În cei patru ani petrecuţi la Metz, Yvette Broch a cucerit două titluri de campioană (2013, 2014), dar şi titlul de cel mai bun pivot al sezonului 2014-2015, când gruparea franceză a încheiat competiţia internă pe locul secund.

În 2015 a semnat cu Győri Audi ETO KC, în tricoul căreia Yvette Broch a câştigat trei titluri şi două Cupe ale Ungariei, precum şi două Ligi ale Campionilor. Yvette s-a aflat în lotul campioanei Ungariei la triumful echipei CSM Bucureşti din sezonul 2015-2016 al EHF Champions League.

După despărţirea de Győr, pivotul olandez a luat o pauză competiţională, apoi s-a întors la Metz, de unde a venit la CSM Bucureşti!

Yvette Broch are de asemenea în CV un loc secund în sezonul 4 al cunoscutul concurs Holland's Next Top Model!

Cu naţionala Olandei, Yvette Broch are trei medalii importante:

- medalie de argint la Campionatul Mondial din 2015 (Denmarca)

- medalie de bronz la Campionatul Mondial din 2017 (Germania)   

- medalie de argint la Campionatul European din 2016 (Suedia).

Afla mai multe despre: yvette broch 

viewscnt
Articole similare