Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer important pentru Dorin Rotariu. Dorit de Gigi Becali la FCSB, mijlocaşul urmează să semneze cu o echipă din cupele europene

Transfer important pentru Dorin Rotariu. Dorit de Gigi Becali la FCSB, mijlocaşul urmează să semneze cu o echipă din cupele europene

Stranieri

Comentarii

Liber de contract, Dorin Rotariu se pregăteşte de un transfer important. Iosif Rotariu, unchiul jucătorului în vârstă de 25 de ani, spune că Dorin Rotariu urmează să se transfere la o echipă care joacă în cupele europene.

Dorin Rotariu s-a despărţit recent de Astana, acolo unde s-a transferat în februarie 2019. Fostul internaţional român a fost declarat liber de contract după ce n-a mai fost plătit de câteva luni.

Gigi Becali, care l-a dorit şi în trecut pe Dorin Rotariu, s-a arătat interesat de un transfer, dar Iosif Rotariu spune că nepotul urmează să semneze cu o echipă din străinătate, care joacă în cupele europene.

Transfer important pentru Dorin Rotariu: ”Vrea să revină la echipa naţională”

Dorit de Gigi Becali, Dorin Rotariu are însă alte planuri. Unchiul său, legendarul Iosif Rotariu, susţine că mijlocaşul de 25 de ani vrea să-şi continue cariera în străinătate. Iosif Rotariu spune că nepotul său are mai multe oferte interesante şi urmează să se transfere la o echipă care joacă în cupele europene.

”Dorin a devenit liber de contract în urma unui litigiu. Din cauza pandemiie s-au întârziat foarte mult plăţile. Are oferte din străinătate. În cel mai scurt timp veţi afla că va pleca la o echipă din străinătate.

(n.r. întrebat dacă va reveni în România) Nu, nici vorbă. Are 25 de ani, are tot viitorul în faţă, vrea să revină şi la naţională. Deocamdată, nu se pune problema venirii lui în România. Este o echipă care joacă în cupele europene (n.r. cea la care urmează să se transfere Rotariu)”, a declarat Iosif Rotariu pentru Pro X.

Ar fi un transfer important în cariera lui Dorin Rotariu, care de-a lungul timpului a mai jucat pentru Poli Timişoara, Dinamo, Club Brugge, Mouscron, AZ Alkmaar şi FC Astana.

În urmă cu 2 ani, Gigi Becali a vrut să plătească o sumă imporantă pentru transferul lui Rotariu

Dorin Rotariu este unul dintre preferaţii lui Gigi Becali. Patronul FCSB a încercat şi în anii trecuţi să-l transfere, dar nu a avut prea mult succes. Cel mai aproape de un transfer a fost în noiembrie 2018.

Atunci, Dorin Rotariu era sub contract cu cei de la Club Brugge, dar prindea puţine minute şi situaţia sa era delicată. Gigi Becali a fost dispus să plătească o sumă importantă pentru transferul lui Dorin Rotariu, două milioane de euro.

Însă negocierile nu s-au încheiat cu succes. Până la urmă, Club Brugge l-a vândut în februarie 2019 la Astana, în schimbul a 1,5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: dorin rotariu 

viewscnt
Articole similare