Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer important pentru HC Dobrogea Sud. Au adus un handbalist de la Pick Szeged

Transfer important pentru HC Dobrogea Sud. Au adus un handbalist de la Pick Szeged

Handbal

Comentarii

Interul stânga croat Alen Blazevici este primul transfer al echipei HCDS Constanţa. Blazevici este şi component al naţionalei Croaţiei.

”Primul jucător care vine la Constanţa vara asta este obişnuit cu marea performanţă. În cei 8 ani petrecuţi la Pick Szeged, el a jucat aproape de fiecare dată în primăvara Champions League, unde a reusit şi trei calificări în sferturi (2015, 2017 şi 2019). Tot cu fosta lui echipă a câştigat şi Cupa EHF în 2014, titlul de campion al Ungariei în 2018 şi Cupa Ungariei în 2019”, a anunţat, vineri, echipa HCDS Constanţa.

Component al naţionalei Croaţiei, Blazevici (34 ani) a obţinut şi rezultate notabile la acest nivel: vicecampion european de juniori, medaliat cu bronz la CM tineret şi locul 6 la CM de seniori din 2019.

”Salutare, fani ai Constanţei! Numele meu e Alen Blazevic, m-am născut în oraşul croat Nasice şi sunt noul jucător al echipei voastre. Sper ca în următorii trei ani să reuşim lucruri măreţe împreună. Hai, Constanţa!”, a transmis şi handbalistul croat, care a semnat un contract valabil pe următoarele trei sezoane.

Afla mai multe despre: hc dobrogea sud 

viewscnt
Articole similare