Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer important pentru Răzvan Lucescu: PAOK a transferat un jucător de la Arsenal

Transfer important pentru Răzvan Lucescu: PAOK a transferat un jucător de la Arsenal

Stranieri

Comentarii

Miercuri seară, PAOK Salonic a eliminat-o pe FC Basel din preliminariile Champions League. Astăzi s-au confirmat speculaţiile din ultima perioadă, iar PAOK a reuşit o mare lovitură: a transferat un atacant de la Arsenal.

Cu toate ca sârbul Aleksandăr Prijovic este golgeterul echipei, Răzvan Lucescu şi Ivan Savvidis au mai adus un atacant de calibru la PAOK.

Gruparea greacă l-a transferat pe Chuba Akpom, un atacant de 22 de ani, crescut în Academia lui Arsenal de la vârsta de 6 ani. Vârful cu origini nigeriene, măsoară 1.83 cm şi a bifat 12 prezenţe în tricoul "tunarilor", dar în ultimii ani a fost împrumutat la echipe mai mici precum Brentford, Coventry, Nottingham Forest sau Brighton.

În 2017-2018, Chuba Akpom a jucat 16 meciuri pentru Saint Truiden din Belgia şi a marcat de 6 ori. Fotbalistul născut la Canning Town a jucat din 2011 la toate naţionalele de tineret ale Angliei, ultima dată la Under 21, unde a marcat de trei ori în cinci meciuri.

La PAOK, Chuba Akpom se va lupta pentru titularizare cu Prijovic, Lamprou, Limnios sau Amr Warda. Grecii l-au împrumutat pe brazilianul Pedro Henrique la Astana în Kazahstan. 

Afla mai multe despre: razvan lucescupaokchuba akpomtransferuri 

viewscnt
Articole similare